Глава компанії Meizu Джек Вонг поділився своїми враженнями про смартфонах "з діркою в дисплеї". Він переконаний, що це не найкраще рішення, щоб позбутися від рамок. Так, нехай і виріз на екрані псує весь зовнішній вигляд девайса, це найкраще рішення на сьогоднішній день.

Про це він написав на офіційній сторінці спільноти Meizu.

Вонг впевнений, що такі фронтальні камери не забезпечать потрібної якості зображення. А таке рішення придумали, щоб збільшити вартість смартфонів, спираючись на їх революційність. До речі, голова Meizu розкритикував і краплеподібні вирізи під фронталку. Він вважає, що це маркетинговий хід, і ніяких перевага оновлення не дає.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

“Краплеподібні вирізи, камери, які виїжджають і так далі – не майбутнє мобільних пристроїв. Якби я мав гроші і контроль за ланцюжком поставок, я показав вам, що таке покоління мобільних телефонів”, – заявив Джек Вонг.

Будемо сподіватися, що китайська компанія покаже дійсно цікавий смартфон.

Нагадаємо, що корпорація Google знову вирішила поховати власний проект. Мова йде про Google Allo, який повинен був затьмарити всі месенджери, і навіть Telegram і Viber. Однак, щось пішло не так, і месенджер перестав приносити компанії прибуток.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава компанії Xiaomi підтвердив, що на ринку незабаром може з'явитися незвичайний смартфон. Повідомляється, що він отримав цілих 48 мп камеру. Однак, об'єктивів буде не менше трьох, враховуючи специфікації камери. У мережі навіть з'явилося фото, проте воно відображає лише камеру смартфона і кількість пікселів.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft почала розробляти нову версію Windows. Судячи з усього, це буде полегшена версія операційки, так що кожен бажаючий зможе встановити її на слабкий ПК. До речі, він буде не просто обрізаної версією, а повноцінною альтернативою, адже її створять практично з нуля.