Раніше в мережі з'являлася інформація від інсайдерів про те, що компанія Samsung планує представити смартфон середнього рівня Galaxy A50, а зараз пристрій з'явився в базі даних бенчмарка Geekbench, завдяки чому ми знаємо дещо про характеристики і продуктивності моделі.

Як виявилося, Galaxy A50 побудований на однокристальній платформі Samsung Exynos 9610. Ця SoC, нагадаємо, проводиться за 10 нм техпроцесу, має у своєму складі чотири ядра ARM Cortex-A73 частотою до 2,3 ГГц і чотири ARM Cortex-A53 частотою до 1,73 ГГц, а також GPU Mali-G72 MP3 і повний набір сучасних модулів зв'язку. Об'єм оперативної пам'яті смартфона становить 4 ГБ, а в якості ОС буде прямо з коробки встановлена Android 9.0. Так, ця лінійка орієнтована на середній клас смартфонів, ціна яких не перевищує 500 доларів.

Крім самих характеристик, бенчмарк оцінив можливості апаратної платформи смартфона в 1615 балів, в багатопотоковому – в 4380 балів. Компанія вирішила злити дві лінійки смартфонів в одну, чим остаточно заплутала користувачів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Google знову вирішила поховати власний проект. Мова йде про Google Allo, який повинен був затьмарити всі месенджери, і навіть Telegram і Viber. Однак, щось пішло не так, і месенджер перестав приносити компанії прибуток.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава компанії Xiaomi підтвердив, що на ринку незабаром може з'явитися незвичайний смартфон. Повідомляється, що він отримав цілих 48 мп камеру. Однак, об'єктивів буде не менше трьох, враховуючи специфікації камери. У мережі навіть з'явилося фото, проте воно відображає лише камеру смартфона і кількість пікселів.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft почала розробляти нову версію Windows. Судячи з усього, це буде полегшена версія операційки, так що кожен бажаючий зможе встановити її на слабкий ПК. До речі, він буде не просто обрізаної версією, а повноцінною альтернативою, адже її створять практично з нуля.