Автолюбитель вирішив перевтілити свою стареньку Таврію на сучасне диво техніки.

Про це пише портал Рoliteka та публікує відповідні фото.

Із звичайної "Таврії" авто перетвориломя на всюдихід, якому не страшні не тільки зима і спека, а й українське бездоріжжя.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Майтер поставив кузов на гусеничне шасі,зроблене своїми руками. Тепер Таврія без перешкод долає болотисту місцевість, невеликі річечки, ями.

Важить авто менш тонни.

Нагадаємо, компанія Ілона Маска Tesla оголосила про вихід на європейський ринок свого седана Model 3. Тепер культові електрокари з'являться і на вулицях європейських країн.

Ілон Маск
Ілон Маск

Як наголошується, продажі седана Tesla Model 3 стартують з топових модифікацій Long Range Dual Motor AWD і Performance. Швидше за все, саме таким чином Маск хоче продати найкращі авто компанії.

Раніше Знай.uа писав про те, що компанія Tesla заявила про вихід на європейський ринок свого седана Model 3. Автомобіль зовсім скоро з'явиться в таких країнах, як Іспанія, Голландія, Франція та Швеція, передаетТһе Drive.

Електрокар буде доставлений в ці країни не раніше лютого 2019 року. Виробник вже збирає прийом замовлень на авто.

Відомо, що європейцям запропонують авто в двох модифікаціях: повнопривідні модифікації Long Range та Performance. При цьому новий базовий варіант седана Mid Range, який зовсім недавно з'явився в США, в Європі поки представлений не буде.

Пробіг Model 3 Long Range в європейській версії становить до 540 кілометрів на одному заряді. Модифікація Performance – 444 кілометри.

Автомобілі зможуть розігнатися до 100 км за 3,7 секунди, а максимальна швидкість складає 250 км/год.

Також відомо, що базові версії авто будуть оснащені мультимедиасистемой з горизонтально встановленим 15,4-дюймовим дисплеєм.

Ціна на електрокари стартує від 70 тисяч євро.

Також Знай.uа повідомляв, що наприкінці 2019 року на ринок вийде другий серійний електрокар Porsche – Cross Turismo.