Під час The Game Awards 2018 відбувся анонс файтинга Mortal Kombat 11, який продовжить культову серію Mortal Kombat і перенесе її на новий рівень. Нагадаємо, що з моменту релізу десятої частини пройшло вже 4 роки, так що саме час згадати про цієї культової франшизи.

Гра розробляється компанією NetherRealm Studios на новому движку, який перемістить вас в гущу боїв і змусить буквально відчути кожну ламається кістка і вилітають з орбіт очі бійців. Так, сама гра буде ще яскравішим, якщо це взагалі можливо. Нова система кастомізації Custom Character Variations дозволить налаштувати персонажів на свій розсуд. Про це мріяли мільйони гравців протягом багатьох років.

Реліз Mortal Kombat 11 відбудеться 23 квітня 2019 року на ПК, PlayStation 4, Xbox One і Nintendo Switch. Про ціну поки рано говорити, але радує той факт, що гра вийде на всіх популярних ігрових платформах.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Google знову вирішила поховати власний проект. Мова йде про Google Allo, який повинен був затьмарити всі месенджери, і навіть Telegram і Viber. Однак, щось пішло не так, і месенджер перестав приносити компанії прибуток.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава компанії Xiaomi підтвердив, що на ринку незабаром може з'явитися незвичайний смартфон. Повідомляється, що він отримав цілих 48 мп камеру. Однак, об'єктивів буде не менше трьох, враховуючи специфікації камери. У мережі навіть з'явилося фото, проте воно відображає лише камеру смартфона і кількість пікселів.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft почала розробляти нову версію Windows. Судячи з усього, це буде полегшена версія операційки, так що кожен бажаючий зможе встановити її на слабкий ПК. До речі, він буде не просто обрізаної версією, а повноцінною альтернативою, адже її створять практично з нуля.