Зараз AirPods від Apple користуються великим інтересом. Крім популярності і популярності бренду, ці навушники володіють великим функціоналом, а також продуманість до дрібниць. Відомий аналітик Мін-Чі Куо прогнозує, що така популярність буде тільки зростати в наступні роки.

У свою чергу, зростання популярності призведе до того, що компанії, такі як Google і Amazon, захочуть випустити свої бездротові навушники. Безсумнівно, Apple не залишиться лідером на ринку бездротових навушників. Конкуренти вже щосили розробляють девайси, які зможуть затьмарити популярність яблучної корпорації.

Згідно з прогнозом експерта, Google і Amazon випустять аналоги AirPods у другій половині 2019 року і встигнуть продати 10-20 мільйонів пар навушників до кінця того ж року. До того ж, постачальники у компанії будуть загальними. Немає сумнівів, що навушники зможуть підтримувати голосового помічника Alexa від Amazon.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Ймовірно, Google хоче вдосконалити свої провідні навушники Pixel нирки золото і представити їх у стилі AirPods. Судячи з финансовім звітів, навушники від Google непогано сприйняла публіка.

Нагадаємо, що корпорація Google знову вирішила поховати власний проект. Мова йде про Google Allo, який повинен був затьмарити всі месенджери, і навіть Telegram і Viber. Однак, щось пішло не так, і месенджер перестав приносити компанії прибуток.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава компанії Xiaomi підтвердив, що на ринку незабаром може з'явитися незвичайний смартфон. Повідомляється, що він отримав цілих 48 мп камеру. Однак, об'єктивів буде не менше трьох, враховуючи специфікації камери. У мережі навіть з'явилося фото, проте воно відображає лише камеру смартфона і кількість пікселів.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft почала розробляти нову версію Windows. Судячи з усього, це буде полегшена версія операційки, так що кожен бажаючий зможе встановити її на слабкий ПК. До речі, він буде не просто обрізаної версією, а повноцінною альтернативою, адже її створять практично з нуля.