Компанія Xiaomi, більше відома нам як виробник бюджетних смартфонів, вирішила порадувати аудиторію і представити нову водонепроникну куртку Chi Zhang Lightweight Thermal Jacket. Водонепроникною курткою нині не здивуєш нікого, але стривайте відмахуватися: це куртка з інфрачервоним підігрівом, з допомогою якої можна регулювати температуру нагрівання. Тобто, ви самі можете перетворити одяг або в звичайну осінню куртку, або в теплий зимовий одяг, або і зовсім в переносну парилку. Ось до чого дійшов прогрес.

Підкладка куртки виконана з 90% кашеміру, а зовнішній матеріал є водонепроникним. Chi Zhang Lightweight Thermal Jacket забезпечена знімним інфрачервоним обігрівачем, який живиться від акумулятора мобільного. Куртка підтримує три режими нагріву: червоний (55 ° C), синій (48 ° C) і зелений (40 ° C). Для того, щоб активувати обігрів, потрібно натиснути на відповідну кнопку. Протягом хвилини елемент нагріється до заданої температури.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Microsoft "втюхав" оновлення – вбивцю, користувачі в люті.

Користувачі Windows 10 зіткнулися з жахливою проблемою. Мова йде про апдейт KB4467682, який доступний для установки через "Центр оновлення Windows". Багато користувачів комп'ютерів, які встановили це оновлення, на свій електронний пристрій, зіткнулися з його виходом з ладу.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Найбільше постраждали користувачі ноутбука Surface Book 2, що випускається компанією Microsoft. Після його установки, при спробі запустити ОС, користувач бачить повідомлення "SYSTEM THREAD EXCEPTION NOT HANDLED" на "синій екран смерті".

Судячи з кількості скарг на форумі Reddit, число постраждалих вимірюється десятками тисяч. Найгірше те, що операційна система Windows 10 автоматично сама встановлює апдейти, а KB4467682 не є винятком з цього правила. Відразу після його установки комп'ютер відмовляється включатися, відображаючи повідомлення про помилку. Вирішити наслідки проблеми нікому поки так і не вдалося, тому єдиний спосіб повернути систему в працююче стан – встановити її заново, втративши при цьому всі особисті дані.

Відзначається, що він створюється в якості заміни браузера Edge, який був презентований в 2015 році. Проте, користувачі відразу виявили схожість з Internet Explorer, який також не став популярним серед користувачів мережі.

Нагадаємо, що корпорація Apple змусила велику соцмережа Tumblr видалити матеріал для дорослих.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що шахраї навчилися нового трюку, з допомогою якого непомітно для користувача знімають кошти з вашої кредитної картки.

Знай.uа писав, що Xiaomi Mi 9 незабаром з'явиться на прилавках, а інсайдери вже назвали вартість новинки.