За допомогою цих кросівок Puma користувачі можуть підраховувати кількість пройдених кроків, час і відстань, а також дізнатися кількість спалених калорій за допомогою спеціального чіпа, вбудованого в взуття. Раніше вони підключалися тільки з допомогою кабелів до персональних комп'ютерів, які на той момент були ну дуже слабкими і громіздкими.

Тепер у взуття вбудований Bluetooth — з його допомогою кросівки передають дані відразу в додаток RS-Computer Shoe. Набагато простіше тепер дізнатися свою денну активність, яка відображається на смартфон в режимі реального часу. Воно імітує інтерфейс старих комп'ютерів за допомогою 8-бітової графіки, щоб максимально стилізувати оновлені кросівки під оригінальну модель. Відмінна модель для любителів ретро-електроніки 20 століття.

Всього Puma випустить 86 пар, їх можна купити в магазинах в США, Японії, а також у Лондоні і Берліні. Вартість кросівок не розкривається. Не виключено, що коштувати вони будуть величезних грошей, враховуючи їх лімітований випуск.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, що китайська компанія Xiaomi представила новий кнопковий смартфон. Однак, він оснащений практично всіма передовими функціями. Варто відзначити, що девайс отримав підтримку 4G, а також режим модему, який дозволить підключати до 10 пристроїв одночасно. Крім цього, апарат має величезний акумулятор ємністю 5 000 маг, який здатний заряджати та інші пристрої. До речі, вартість девайса близько 50 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple раптово скорочує виробництво компонентів для iPhone XR. Судячи з усього, нові смартфони від яблучної корпорації не особливо сподобалися публіці. Цілком можливо, що на це вплинула їх ціна - за бюджетний девайс доведеться заплатити близько 800 доларів, і дозволити собі може не кожен.

Знай.uа писав, що нову ігрову консоль від SonyPlayStation Classic зламали всього за кілька днів після старту продажів. Для цього навіть не потрібно зламувати корпус, або ж проводити маніпуляції з кодом програм. Достатньо лише вставити флешку в консоль, в яку заздалегідь потрібно закачати ігри.