Tumblr Додаток сервісу Tumblr знову стало доступне для завантаження в App Store після тривалої блокування. В історії оновлень додатка зазначено, що правила спільноти тепер забороняють відображення “певних видів вмісту”.

Мова йде про NSFW-контенті — “небезпечно для роботи” (Not safe for work). Також додаток для iOS тепер має вікову позначку “17+”, що означає, що підліткам, які не досягли 17-річного віку вхід заборонений. Однак, перевірити це ніяк не можна, що ще раз нагадує про ненадійність сервісів.

Відразу після блокування Apple довго не повідомляла про причини зникнення додатки з App Store. Після появи припущень про те, що видалення пов'язано з наявністю дитячої порнографії, компанія підтвердила інформацію і повідомила про введення повної заборони на контент для дорослих. До того ж, компанія повідомила, що система одного разу дала збій, і небажаний контент потрапив на сайт в загальний доступ.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що нові iPhone 2019 отримають компактний корпус за рахунок нового дисплея, який незабаром з'явиться на ринку разом з Galaxy S10, вихід якого запланований на лютий 2019 року. Серед іншого, варто відзначити зміни в ширині корпусу. Інсайдери сподіватися, що виробник знизить ціну на смартфони, адже виробництво такого дисплея буде набагато дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий мобільний вірус заражає Android-смартфони. Він маскується під програму, яка здатна оптимізувати заряд акумулятора. Однак, після установки вона вимагає ввести пароль в додатків банків, після чого перераховує ваші кошти на іншу карту.

Знай.uа писав, що Apple знайшла лазівку в рішенні суду, який заборонив яблучної корпорації продавати iPhone на території Китаю. Компанія порушила кілька патентів, які використовувалися практично у всіх сучасних iPhone. Варто відзначити, що порушення патентів стосувалося тільки старих версій iOS для iPhone, так що Apple вправно обійшла це обмеження, випустивши чергове оновлення.