Видання 91mobiles опублікувало фотографії чохла для смартфона Samsung Galaxy M20, які розкрили деякі особливості пристрою. Варто нагадати, що лінійка смартфонів M від Samsung - це бюджетні девайси, які нехай і не похваляться топовими характеристиками, але ціна буде цілком приємною. Galaxy M створили спеціально для конкуренції Xiaomi і Huawei на ринку Азії.

На знімках можна розгледіти чохол з отвором для основної камери. Судячи з усього, це буде подвійний модуль, який розташували вертикально. Крім цього, на задній частині пристрою розмістять сканер відбитків пальців.

Роз'єм для навушників не приберуть, як у Galaxy A8s. Його встановлять на нижній грані смартфона разом з портом USB-C і основним динаміком. Це чудова новина для тих, хто не хоче відмовлятися від своїх навушників.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Згідно з витоками, Galaxy M20 отримає широкоформатний дисплей з Full HD дозволом і процесор Exynos 7885 з графічним прискорювачем Mali-G71 MP1. Новинку оснастять 3 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті і 32 ГБ ПЗУ. З коробки пристрій буде працювати на Android 8.1 Oreo.

Нагадаємо, що нові iPhone 2019 отримають компактний корпус за рахунок нового дисплея, який незабаром з'явиться на ринку разом з Galaxy S10, вихід якого запланований на лютий 2019 року. Серед іншого, варто відзначити зміни в ширині корпусу. Інсайдери сподіватися, що виробник знизить ціну на смартфони, адже виробництво такого дисплея буде набагато дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий мобільний вірус заражає Android-смартфони. Він маскується під програму, яка здатна оптимізувати заряд акумулятора. Однак, після установки вона вимагає ввести пароль в додатків банків, після чого перераховує ваші кошти на іншу карту.

Знай.uа писав, що Apple знайшла лазівку в рішенні суду, який заборонив яблучної корпорації продавати iPhone на території Китаю. Компанія порушила кілька патентів, які використовувалися практично у всіх сучасних iPhone. Варто відзначити, що порушення патентів стосувалося тільки старих версій iOS для iPhone, так що Apple вправно обійшла це обмеження, випустивши чергове оновлення.