Співробітники американської компанії Microsoft підтримали традицію випуску “потворних светрів” (ugly sweaters) до Різдва. Про це вони оголосили Twitter.

У четвер, 13 грудня, на офіційній сторінці Microsoft з'явився пост з фотографіями джемпера з зображенням фірмового логотипу операційної системи Windows 95. Так, светр хоч і виглядає ефектно, але стара добра “вінда” здатна розтопити серце будь-якого гика.

“Представляємо останнім користувача програмне забезпечення Windows 95. Хочете отримати потворний светр Windows? Пишіть в особисті повідомлення, і ми подаруємо їх кільком щасливчикам”, — йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Варто сказати, що під постом вже більше трьох тисяч коментарів від користувачів, які хочуть заволодіти даними елементів гардеробу. Деякі захочуть віддати данину минулому, адже більшість початок знайомство з ерою комп'ютерних технологій ще з цієї 95 вінди.

Нагадаємо, що нові iPhone 2019 отримають компактний корпус за рахунок нового дисплея, який незабаром з'явиться на ринку разом з Galaxy S10, вихід якого запланований на лютий 2019 року. Серед іншого, варто відзначити зміни в ширині корпусу. Інсайдери сподіватися, що виробник знизить ціну на смартфони, адже виробництво такого дисплея буде набагато дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий мобільний вірус заражає Android-смартфони. Він маскується під програму, яка здатна оптимізувати заряд акумулятора. Однак, після установки вона вимагає ввести пароль в додатків банків, після чого перераховує ваші кошти на іншу карту.

Знай.uа писав, що Apple знайшла лазівку в рішенні суду, який заборонив яблучної корпорації продавати iPhone на території Китаю. Компанія порушила кілька патентів, які використовувалися практично у всіх сучасних iPhone. Варто відзначити, що порушення патентів стосувалося тільки старих версій iOS для iPhone, так що Apple вправно обійшла це обмеження, випустивши чергове оновлення.