Відомо, що Samsung Galaxy F, хоча насправді він може отримати якусь іншу назву, оснащений двома екранами, причому вони обидва виконані за технологією Super AMOLED. Причому різниця в розмірах дисплеїв величезна - практично в 2 рази.

В іншому, як відомо, новинка зможе похвалитися топовим 8-ядерним процесором Exynos 9820, або ж Qualcomm Snapdragon 855. Ця начинка дозволить йому зрівнятися з iPhone XS MAx при результатах тестів продуктивності. Підтримки 5G в цьому мобільному пристрої не буде проблем з перегрівом. Девайс отримає 8 Гб оперативної пам'яті, а продажі стартують від 1800 доларів, в залежності від модифікації і регіону.

Смартфон під назвою Samsung Galaxy F позиціонується виробником під виглядом мобільного пристрою, здатного замінити телефон і планшет. Подивимося, що з цього вийде, адже це чи не перший смартфон такого роду, який здатний змінювати свою форму для зручності використання.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Офіційна повноцінна презентація цього телефону відбудеться в рамках виставки MWC 2019, яка запланована на лютий.

Нагадаємо, що нові 13 грудня компанія Huawei представила новий бюджетник Huawei P Smart. Серед іншого, варто відзначити досить непогані характеристики, але збереглася приємна ціна. Екран близько 6 дюймів, а задня основна камера подвійна. Що стосується ціни, аналітики прогнозують вартість близько 200-300 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережу потрапили перший знімки чохла для Samsung Galaxy M20, які розкрили всі головні фішки пристрою. Варто відзначити, що девайс отримає подвійну вертикальну камеру, а також сканер відбитків пальців. Аналітики повідомляють, що цей бюджетний девайс, так що на топові характеристики сподіватися не варто.

Знай.uа писав, що Apple нарешті випустила iOS 12.1.2, яка виправила всі баги з попередньої версії. Варто відзначити, що власники смартфонів від яблучної корпорації не могла користуватися бездротовою мережею через помилку при оновленні, яке відключало роботу модему.