Буквально днями розробники випустили фінальну прошивку MIUI 10 на базі Android Pie для флагманського телефону Pocophone F1.

Саме оновлення дозволило власникам смартфонів повноцінно користуватися усіма функціями Google Play, а сама прошивка почала підтримуватися російська та українська мови. Проте, користувачі, які відновили свої флагмани до актуальної версії зіткнулися з неприємним моментом, який виводить смартфони з ладу.

Так, наприклад, в новій прошивці MIUI 10 міститься неприємний баг, у зв'язку з яким телефон більше не приховує виріз в екрані. Через це простір скорочується, а це дуже сильно заважає у відеоіграх. Ще одна реальна проблема – скорочення часу автономної роботи.

Погана оптимізація змушує заряджати смартфон кілька разів в день, що теж досить неприємний сюрприз для користувачів.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Крім того, час від часу телефон Xiaomi Pocophone F1 перестає реагувати на натискання будь-яким чином, у зв'язку з чим виявляється неможливо користуватися протягом якогось періоду часу, в тому числі під час вхідних дзвінків. Таким чином смартфон перетворюється в даремний цегла, або купу металу.

Нагадаємо, що голова Xiaomi представив девайс, частиною фото якого дражнив фанатів компанії. Як виявилося, цим девайсом виявилася гарнітура для караоке, яка складається з навушників і мікрофону. Про ціну і дату виходу поки нічого не відомо, так що залишається чекати дебюту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що гнучкий смартфон від Samsung Galaxy F отримає цілих 2 акумулятора. Судячи з усього, компанія так і не змогла домогтися того, щоб акумулятор згинався разом зі смартфоном. Варто зазначити, що випадки вибухів смартфонів вже були, причому вони пов'язані саме зі смартфонами Samsung.

Знай.uа писав, що на компанію Apple подали в суд за обман користувачів. Судячи з позовом, яблучна корпорація під час анонса iPhone XS Max і iPhone XS використовувала темні шпалери, щоб на фото рамка в дисплеї була непомітною. У позові стверджується, що таким чином яблучна компанія обманює користувачів. Подивимося, як на цей раз спробує викрутитися Apple.