Люди з більш старими iPhone завжди стикаються з великим питанням при запуску нової версії iOS: вони повинні оновитися до нової версії?

І хоча нова версія прошивки більш легка і прискорює навіть старі смартфони, деякі користувачі все ж не хочуть переходити на нову iOS 12.

Apple випустила iOS 12 з обіцянкою, що ця остання версія забезпечує поліпшену продуктивність і на старих iPhone. Хоча було проведено декілька тестів швидкості, щоб довести це, один власник iPhone 5 зрозумів це завдяки особистому досвіду і реальним випробуванням. Однак, при оновленні, тимчасові файли на смартфоні прибираються, і він дійсно перший час працює швидше, навіть якщо операційна система вимагає більше оперативки.

IPhone 5s від Apple був випущений в 2013 році з чіпом A7, який був першим 64-розрядним процесором в смартфоні. Незважаючи на те, що це телефон п'ятирічного віку, при оновленні до iOS 12 він не демонструє істотного зниження продуктивності.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

До того ж, хоч і нова iOS 12 не отримала купу нових функцій, деякі особливості варті того, щоб оновити свій телефон до актуальної версії прошивки.

Нагадаємо, що голова Xiaomi представив девайс, частиною фото якого дражнив фанатів компанії. Як виявилося, цим девайсом виявилася гарнітура для караоке, яка складається з навушників і мікрофону. Про ціну і дату виходу поки нічого не відомо, так що залишається чекати дебюту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що гнучкий смартфон від Samsung Galaxy F отримає цілих 2 акумулятора. Судячи з усього, компанія так і не змогла домогтися того, щоб акумулятор згинався разом зі смартфоном. Варто зазначити, що випадки вибухів смартфонів вже були, причому вони пов'язані саме зі смартфонами Samsung.

Знай.uа писав, що на компанію Apple подали в суд за обман користувачів. Судячи з позовом, яблучна корпорація під час анонса iPhone XS Max і iPhone XS використовувала темні шпалери, щоб на фото рамка в дисплеї була непомітною. У позові стверджується, що таким чином яблучна компанія обманює користувачів. Подивимося, як на цей раз спробує викрутитися Apple.