Компанія Google має намір інвестувати в будівництво нового офісу в Нью-Йорку $1 млрд.

Про це повідомив фінансовий директор компанії Рут Порат.

Як повідомляється, мова йде про двох будівлях загальною площею близько 160 тисяч квадратних метрів. Про кількість нових робочих місць поки немає інформації. До речі, примітним є той факт, що за 4 дні до заяви Google, яблучна компанія Apple повідомила про те, що побудує новий кампус, і витратить на це близько 1 млрд доларів. До цих пір неясно, збіг це чи ні.

За словами Порат, відкриття нового офісу заплановано на 2020-2023 роки. Таким чином штат компанії в Нью-Йорку буде подвоєний. Це дозволить збільшити кількість робочих місць на кілька тисяч, і буде розширюватися в майбутньому.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

При цьому раніше Google анонсувала появу нових офісів в передмісті Лос-Анджелеса, а також першого свого представництва в Детройті. Судячи з усього, компанія Google планує збільшити масштаби свого впливу на всесвітню мережу.

Нагадаємо, що компанія OnePlus представила смартфон, який здатний похвалитися найшвидшої у світі зарядкою. Девайс здатний заряджатися до 50% всього за 20 хвилин. Таким чином, пристрій обійшло за показниками хвалений iPhone XS Max, а також Pixel 3 XL і Samsung Galaxy Note 9. До речі, новинка обійдеться всього в 600 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple планує випустити iPhone SE 2. Фанати старих смартфонів давно очікують виходу цієї новинки. Раніше ходили чутки, що це пристрій представлять в жовтні 2018 року, однак, цього не сталося. Сама компанія планує показати девайс вже навесні 2019 року. До речі, девайс буде коштувати відносно дешево. Інсайдери прогнозують ціну близько 14 000 гривень.

Знай.uа писав, що компанія Apple залишила власників продукції Apple приємний сюрприз. При покупці Apple Watch, необхідно ввести свою дату народження. Коли цей день настане, на екрані годин з'являться святкові кульки, які полетять поверх циферблата. Такий собі приємний сюрприз для тих, хто любить продукцію яблучної корпорації.