Як відомо, в розумних годинниках Apple Watch 4 є функція електрокардіографії. Нова заявка на патент, опублікована на цьому тижні, показує, що Samsung працює над цією функцією, але з певним застереженням. Крім кардіограми, патент від корейського гіганта буде вимірювати пульс і кров'яний.

У заявці сказано, що пристрій, якщо його носити на зап'ясті, вимірює артеріальний тиск з урахуванням часу проходження імпульсу (НІГ), так і індексу артеріальної жорсткості (ASI), які розраховуються з допомогою фотоплетизмографії і електрокардіографії для більшої точності. Таким чином, компанія хоче випустити пристрій, який перевершить усіх конкурентів. Однак, з'явитися на прилавках - поки невідомо.

Патентна заявка була подана в США 1 червня 2018 року. Про терміни появи розробки на ринку даних немає. Цілком можливо, що годинник покажуть в лютому 2019 року, разом з Galaxy S10.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Нагадаємо, що китайська компанія Xiaomi планує випустити новий смартфон, який стане першим смартфоном в лінійці Play. Швидше за все, це зовсім не ігровий смартфон, але потужності і заряду акумулятора вистачить з головою, щоб насолодитися грою. До речі, вартість девайса всього 300 доларів, що не може не радувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple знову викликають до суду. На цей раз вони не зможуть викрутитися, адже їх спіймали на “гарячому”. Власники iPhone X заявили, що яблучна компанія спеціально завищує характеристики смартфона. Наприклад, якість смартфона набагато гірше заявленого, а Apple про це не сказала ні слова.

Знай.uа писав, що корпорація Google вирішила розширити свої володіння, і на цей раз планує побудувати новий офіс за 1 млрд. доларів. Варто зазначити, що днями раніше точно таке ж повідомлення опублікувала і компанія Apple, яка так само витратить мільярд доларів на будівництво нового офісу для збільшення кількості співробітників і робочих місць.