Компанія Xiaomi приготувала сюрприз для власників фітнес-трекерів. Так, зокрема, тепер запускати режим “Біг в закритому приміщенні” можна прямо зі спортивного браслета Xiaomi Mi Band 3, чого раніше робити було неможливо. Для його активації потрібно спочатку підключити наручний гаджет до мобільного пристрою, а потім включити його через телефон.

Це забирало близько однієї хвилини кожен раз, ніж багато були сильно незадоволені. Куди простіше просто натиснути на кнопку на самому пристрої, що заощаджувало як час, так і нерви. Тепер зробити все це можна менш ніж за 5 секунд, включивши режим занять спортом у приміщенні прямо через сенсорний дисплей трекера. Дивно, що тільки зараз виробник додумався до цього. Цілком можливо, що китайська компанія все ж прислухалася до прохання власників пристроїв.

Встановити нове оновлення на фітнес-трекер можна через фірмовий додаток під назвою Mi Fit, яка доступна для завантаження з магазинів Google Play і App Store. І хоча тепер є прошивка з можливістю використання NFC, для України функція так і залишилася недоступною.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, що Microsoft представила нову систему безпеки для Windows. Відзначається, що цей додаток є віртуальною машиною Windows 10, з допомогою якої можна перевіряти надійність додатків. І хоча система використовує оперативку ПК, на комп'ютері буде встановлено відразу 2 операційки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Lenovo Z5 Pro Snapdragon 855 Edition отримає рекордну кількість оперативки. Девайс отримає 12 Гб. Подібних характеристик немає навіть у ігрових смартфонів, які призначені тільки для мобільного кіберспорту. До речі, за девайс доведеться заплатити всього 640 доларів. Враховуючи його можливості, це дуже вигідна угода.

Знай.uа писав, що глава HTC розповів про подальші плани компанії. Як і очікувалося, закривати компанію ніхто не поспішає, проте, змін не уникнути. Варто відзначити, що глава компанії змінить стратегію ведення бізнесу, і тепер HTC буде випускати тільки флагманські смартфони.