Разом Nova 4 , компанія Huawei представила бюджетний смартфон Enjoy 9. Він відрізняється ємним акумулятором і непоганою продуктивністю. Враховуючи, що ціна досить низька - це відмінна покупка для тих, хто не женеться за трендами.

Фотографії, зняті на смартфон, обробляються фірмовим штучним інтелектом. Він визначає 22 категорії сцен і допомагає зробити знімки максимально натуральними. Такий собі приємний сюрприз для тих, хто не очікує топових функцій від смартфона за 150 доларів. Huawei провела ряд тестів бюджетного смартфона: роз'єм USB витримав 10 тисяч підключень кабелю, а клавіша живлення – 200 тисяч натискань. Судячи з усього, служити він власникові буде досить довго, якщо звертатися зі смартфоном обережно.

У Китаї продажі Enjoy 9 вже почалися за ціною 999 юанів, або 4 000 гривень. Він доступний в кольорах Aurora Blue Coral Red, Aurora Violet і Magic Night Black.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нагадаємо, що Microsoft представила нову систему безпеки для Windows. Відзначається, що цей додаток є віртуальною машиною Windows 10, з допомогою якої можна перевіряти надійність додатків. І хоча система використовує оперативку ПК, на комп'ютері буде встановлено відразу 2 операційки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Lenovo Z5 Pro Snapdragon 855 Edition отримає рекордну кількість оперативки. Девайс отримає 12 Гб. Подібних характеристик немає навіть у ігрових смартфонів, які призначені тільки для мобільного кіберспорту. До речі, за девайс доведеться заплатити всього 640 доларів. Враховуючи його можливості, це дуже вигідна угода.

Знай.uа писав, що глава HTC розповів про подальші плани компанії. Як і очікувалося, закривати компанію ніхто не поспішає, проте, змін не уникнути. Варто відзначити, що глава компанії змінить стратегію ведення бізнесу, і тепер HTC буде випускати тільки флагманські смартфони.