Минулого місяця відомий блогер JerryRigEverything, який відомий завдяки краш-тестів різних новинок в світі електроніки показав, що iPad Pro 2018 року ламається з допомогою невеликих зусиль. Так, той же Microsoft Surface Pro 6 і інші в плані міцності недалеко пішли від iPad Pro і недостатньо висока міцність — це, по суті, плата за компактні розміри і мала вага сучасних мобільних пристроїв. До того ж, досить тонкі пристрої, що теж є недоліком, якщо говорити про міцності.

І все б нічого, але незабаром після початку продажів планшетів Apple iPad Pro користувачі почали скаржитися, що корпус пристрою деформується навіть при звичайній експлуатації. Нагадаємо, що раніше був скандал з Apple, адже iPhone 6 теж гнулися при повсякденному використанні.

У повідомленні видання Verge представники Apple визнали той факт, що деякі планшети iPad Pro 2018 року поставляються з “дуже невеликим” вигином алюмінієвого корпусу. Але при цьому виробник відмовився визнати такі екземпляри бракованими. Таким чином яблучна компанія натякнула, що зігнутий планшет за 40 000 гривень - це норма.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Нагадаємо, що Microsoft представила нову систему безпеки для Windows. Відзначається, що цей додаток є віртуальною машиною Windows 10, з допомогою якої можна перевіряти надійність додатків. І хоча система використовує оперативку ПК, на комп'ютері буде встановлено відразу 2 операційки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Lenovo Z5 Pro Snapdragon 855 Edition отримає рекордну кількість оперативки. Девайс отримає 12 Гб. Подібних характеристик немає навіть у ігрових смартфонів, які призначені тільки для мобільного кіберспорту. До речі, за девайс доведеться заплатити всього 640 доларів. Враховуючи його можливості, це дуже вигідна угода.

Знай.uа писав, що глава HTC розповів про подальші плани компанії. Як і очікувалося, закривати компанію ніхто не поспішає, проте, змін не уникнути. Варто відзначити, що глава компанії змінить стратегію ведення бізнесу, і тепер HTC буде випускати тільки флагманські смартфони.