Сайт Windows Central опублікував фотографії кнопкового мобільного телефону Microsoft з модельним номером RM-1182. Його інтерфейс був створений за образом і подобою Windows 10 Mobile. Досить незвичайний телефон. І хоча він так привертає до себе увагу наявністю кнопок і маленького екрану, ОС Windows може шокувати ваших друзів.

В телефоні є живі плитки, синхронізація з обліковим записом Microsoft і деякі функції, притаманні смартфонам. Сам по собі смартфон виконаний досить якісно, і навіть іконки виглядають цілком доречними.

На телефоні встановлено безліч програм Microsoft, включаючи Outlook Mail, Календар, GroupMe, OneNote. Також є SMS-повідомлень, телефонна книга, номеронабирач, камера, галерея, будильник провідник і браузер — все зі стилізацією під аналогічні програми в Windows 10 Mobile. Компанія досить вдало поєднала всі функції кнопкових телефонів зі своєю операційною системою, яка призначена для ПК.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Звукова схема і анімація включення теж взяті з Windows 10 Mobile. Компанія Gameloft розробила для цього телефону спеціальні версії декількох популярних ігор, у тому числі Spider-Man Ultimate і Asphalt.

Про ціну поки нічого не відомо, як і про дату виходу.

Нагадаємо, що автомобілі Volkswagen першими отримають вигнутий дисплей для приладової панелі. Наголошується, що це перші подібні дисплеї, які масово будуть встановлюватися на серійні авто. І хоча раніше були концепти вигнутих дисплеїв, за межі концепту вони так і не вийшли.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, відомий блогер, який випробовує на міцність різні мобільні новинки взявся за Asus ROG Phone. Як виявилося, корпус цілком витримав усі випробування, не рахуючи невеликих подряпин. Однак, це норма для смартфона.

Знай.uа писав, що компанія Apple визнала, що деякі з iPad Pro при поставці прямо з коробки трохи погнуті. І хоча компанія визнала факт наявності погнутих планшетів, призначать це за проблему - відмовилася, повідомимо, що це норма для планшетів. Нагадаємо, що ціна iPad Pro 2018 року близько 50 000 гривень. Подивимося, що на це скажуть користувачі вигнутих девайсів, і як вони їх будуть продавати в майбутньому.