Xiaomi готується 24 грудня представити користувачам новий смартфон Xiaomi Play і незабаром випустити мобільний пристрій на ринок. Судячи з усього, смартфон призначений для молоді, а його ціна не перевищить 300 доларів. Інсайдери відзначають, що презентація буде супроводжуватися незвичайним шоу. Цілком можливо, що компанія претендує на черговий рекорд в Книзі Гіннеса, а в цьому Xiaomi має великий досвід.

У мережі з'явилася фотографія, яка натякає на те, що може відбуватися на сцені.

Ставити рекорд буде генеральний директор Лей Цзюнь (Lei Jun). Цілих дві години близько 1000 смартфонів Play будуть демонструвати свої можливості. Однак, деякі припускають, що крім одного смартфона, китайська компанія представить ще інші девайси.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Судячи з усього, представлять Redmi 7. Пристрій отримає 5.84-дюймовий екран з каплевидным вирізом, восьмиядерний процесор і від 3 до 6 Гб оперативної пам'яті в різних конфігураціях. Досить непримітне продовження культової лінійки смартфонів.

Нагадаємо, що автомобілі Volkswagen першими отримають вигнутий дисплей для приладової панелі. Наголошується, що це перші подібні дисплеї, які масово будуть встановлюватися на серійні авто. І хоча раніше були концепти вигнутих дисплеїв, за межі концепту вони так і не вийшли.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, відомий блогер, який випробовує на міцність різні мобільні новинки взявся за Asus ROG Phone. Як виявилося, корпус цілком витримав усі випробування, не рахуючи невеликих подряпин. Однак, це норма для смартфона.

Знай.uа писав, що компанія Apple визнала, що деякі з iPad Pro при поставці прямо з коробки трохи погнуті. І хоча компанія визнала факт наявності погнутих планшетів, призначать це за проблему - відмовилася, повідомимо, що це норма для планшетів. Нагадаємо, що ціна iPad Pro 2018 року близько 50 000 гривень. Подивимося, що на це скажуть користувачі вигнутих девайсів, і як вони їх будуть продавати в майбутньому.