Джун Жанг (Jun Zhang), аналітик Rosenblatt Securities, повідомив про те, що в наступному кварталі компанія Apple повинна в черговий раз зменшити обсяг замовлень на нові смартфони iPhone. Судячи з усього, iPhone не так добре продаються, як думала яблучна корпорація. І хоча раніше погано продавалися тільки iPhone XR, які Apple вважають “бюджетними”, в цей раз погані показники торкнулися і топові флагмани компанії.

У своєму повідомленні аналітик зазначив, що Apple зіткнулася з куди більш сильною конкуренцією з боку Huawei, ніж раніше. Крім того, повідомляється, що багато китайських компаній після арешту фінансового директора Huawei висловили свою підтримку компанії, сплачуючи частину покупок смартфонів своїх співробітників, які вибирають смартфони Huawei замість iPhone. Це теж вдарило по фінансовому стані яблучної корпорації.

В результаті, за прогнозом, Apple в першому кварталі наступного року зменшить обсяг замовлень на нові смартфони приблизно на 4 млн одиниць. Найсильніше уріжуть iPhone XR (2,5 млн), обсяг замовлень на iPhone XS і iPhone XS Мах зменшать на 1 млн 500 тис. смартфонів відповідно.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Судячи з усього, користувачі мережі очікують різкого зниження цін на пристрій, щоб дозволити собі придбати новинку. Однак, до виходу нових iPhone вже в 2019 році цього не варто очікувати.

Нагадаємо, що культова серія ігор Mortal Kombat підкорила серця мільйонів геймерів. Нова, 11 частина гри вже в 2019 році з'явиться на прилавках. Однак, фанатів гри чекає неприємний сюрприз. Творці гри опублікували системні вимоги гри. Чесно кажучи, далеко не кожен сучасний ПК зможе запустити гру навіть на середніх налаштуваннях графіки. Судячи з усього, не кожен бажаючий зможе пограти в це продовження культової всесвіту боїв без правил.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила оновлення iOS 12.1.2 для iPhone і iPad. Серед іншого варто відзначити, що ніяких візуальних змін в інтерфейсі немає, та і функцій теж не додалося. Однак, це оновлення виправляє всі помилки і баги, які були в попередніх версіях.

Знай.uа писав, що ігрові консолі встановили світовий рекорд. Популярні ігрові приставки PlayStation 4, Xbox One і Nintendo Switch продалися більше 1 мільйона одиниць кожна. І хоча цей рекорд встановили ще в листопаді, рекорд затвердили тільки зараз.