Xiaomi Mi Play анонсували 24 грудня, і він оснащений 5,84-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 2280 на 1080 пікселів (FHD +), восьмиядерним процесором MediaTek Helio P35 з тактовою частотою 2,3 ГГц, графікою PowerVR GE8320, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам'яті. Що стосується камери, на тильній стороні розташована подвійна основна (12 Мп + 2 Мп і 8 Мп фронтальна камера. А ось з акумулятором розчарували - всього 3000 мАч, що вважається дуже мало для сучасних смартфонів.

Мобільний пристрій в особі Xiaomi Mi Play здатний одночасно працювати з двома SIM-картами. До того ж, девайс отримає відразу саму актуальну версію Android 9.0 Pie. Придбати новинку можна в чорному, синьому і червоно-помаранчевому кольорах. Досить незвичайна забарвлення, враховуючи, що більшість китайських виробників бажає

Виробник оцінив базову версію Xiaomi Mi Play з 4 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті і 64 ГБ ПЗУ в 1099 юанів, що становить 6 000 гривень за нинішнім курсом. У будь-якому випадку, він вважається досить бюджетним смартфоном, вихід якого очікували мільйони фанатів по всьому світу. У майбутньому, можливо, що мобільний пристрій стане доступним для покупки в конфігурації з збільшеним об'ємом пам'яті, але зараз це не більше ніж просто чутки. Під час презентації телефону компанія ясно дала зрозуміти, що купити даний телефон за межами Китаю покупці собі не зможуть.

Популярні новини зараз
ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Нагадаємо, що Компанії Yota Technologies і Jiuzhou Zhihe Technology планують випустити перший в світі планшет з двома екранами. Варто відзначити, що сам девайс отримає один основний екран, які ми вже давно звикли бачити на мобільних пристроях. Однак, другий кардинально відрізняється від всіх очікувань. Справа в тому, що цей екран взято з електронної книжки, що дозволить істотно заощадити заряд енергії, адже чорнило практично не споживають багато енергії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники смартфонів Pixel 3 знову скаржаться на чергові несправності. Якщо пару днів тому на форумах з'явилися повідомлення про те, що динаміки мікрофон смартфона і працюють несправне, і співрозмовника практично нереально почути, то в цей раз з'явилися проблеми зі сканером відбитків пальців, що не виконує свої функції належним чином.

Знай.uа писав, що Apple різко скоротила виробництво iPhone. В черговий раз яблучна корпорація зменшує поставки новий смартфонів, які продаються не так добре, як хотілося б компанії. Тепер виробництво смартфонів різко скорочується, що безсумнівно вдарить по фінансовому стані компанії.