24 грудня 2018 року, виробник електроніки змусив власників Galaxy S9 і Galaxy S9 + стрибати від радості, бо для них нарешті випустили операційну систему Android 9.0 Pie, яка оснащена ще і останньою версією оболонки від самої корейської корпорації. Так, сама оболонка сама по собі непогана, але різні баги, які були ще до фінальної версії трохи підірвали репутацію і ставлення користувачів до цієї затії.

Прошивка для Galaxy S9 має номер складання G960FXXU2CRLI, тоді як для Galaxy S9 + трохи іншого – G965FXXU2CRLI. Новітнє програмне забезпечення для смартфонів Samsung не тільки підвищує час автономної роботи, але ще збільшує кількість можливостей, доступних в системі. Однак, головним плюсом залишається збільшений час автономної роботи, чого так не вистачає сучасним смартфонам навіть у 2018 році.

Так, наприклад, тепер користувачі можуть включити пробудження екрану автоматично у випадку, якщо мобільний пристрій взяли в руки. Досить зручна функція, але власники iPhone користуються аналогічною системою вже років так 5. Крім того, відтепер робити скріншоти дисплея можна шляхом одночасного натиснення клавіш зменшення гучності і харчування, тоді як раніше їх доводилося утримувати кілька секунд. Це теж вже давно було на iPhone, але вже краще пізніше, ніж ніколи.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Завантажити і встановити Android 9.0 Pie на смартфони Samsung Galaxy S9 і S9 + починаючи з сьогоднішнього дня вже можуть жителі багатьох регіонів, а поширюється нова ОС “по повітрю”. Однак, перед оновленням ми настійно рекомендуємо вам зробити резервну копію даних і системи в цілому, на випадок, якщо щось піде не так.

Нагадаємо, що Компанії Yota Technologies і Jiuzhou Zhihe Technology планують випустити перший в світі планшет з двома екранами. Варто відзначити, що сам девайс отримає один основний екран, які ми вже давно звикли бачити на мобільних пристроях. Однак, другий кардинально відрізняється від всіх очікувань. Справа в тому, що цей екран взято з електронної книжки, що дозволить істотно заощадити заряд енергії, адже чорнило практично не споживають багато енергії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники смартфонів Pixel 3 знову скаржаться на чергові несправності. Якщо пару днів тому на форумах з'явилися повідомлення про те, що динаміки мікрофон смартфона і працюють несправне, і співрозмовника практично нереально почути, то в цей раз з'явилися проблеми зі сканером відбитків пальців, що не виконує свої функції належним чином.

Знай.uа писав, що Apple різко скоротила виробництво iPhone. В черговий раз яблучна корпорація зменшує поставки новий смартфонів, які продаються не так добре, як хотілося б компанії. Тепер виробництво смартфонів різко скорочується, що безсумнівно вдарить по фінансовому стані компанії.