У мережі з'явилося фото невідомого смартфона Nokia. Його опублікували користувачі місцевої китайської соціальної мережі Weibo.

Апарат кардинально відрізняється від усіх випущених моделей виробника. Зазначимо, що за деякими даними, це може бути новий флагманський смартфон фінського бренду.

Більшість випущених у 2018 році смартфонів Nokia мали виріз в екрані та подвійну камеру. У показаного на фотографіях апарата однаково тонкі рамки зверху і з боків, але нижня помітно товстіша. Спереду також не видно фронтальної камери, а це означає, що швидше за все вона буде виїжджати з корпусу.

На зворотному боці, виконаному, ймовірно, зі скла, розташована потрійна камера, чого не було ні в одному зі смартфонів Nokia. Цікаво, що ніде немає згадки використання оптики Zeiss. Це може бути обумовлено тим, що на фото передпродажний зразок або зовсім прототип.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Про технічні характеристики смартфона нічого не відомо. На думку деяких джерел, він отримає процесор Snapdragon 845. Ймовірно, що презентацію варто чекати вже у 2019 році разом з п'ятикамерним флагманом Nokia 9 PureView.

Про ціну і дату виходу поки немає ніякої інформації.

Нагадаємо, що Компанії Yota Technologies і Jiuzhou Zhihe Technology планують випустити перший в світі планшет з двома екранами. Варто відзначити, що сам девайс отримає один основний екран, які ми вже давно звикли бачити на мобільних пристроях. Однак, другий кардинально відрізняється від всіх очікувань. Справа в тому, що цей екран взято з електронної книжки, що дозволить істотно заощадити заряд енергії, адже чорнило практично не споживають багато енергії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники смартфонів Pixel 3 знову скаржаться на чергові несправності.

Знай.uа писав, що Apple різко скоротила виробництво iPhone. В черговий раз яблучна корпорація зменшує поставки новий смартфонів, які продаються не так добре, як хотілося б компанії.