Компанія Huawei провела китайську презентацію флагманського смартфона Honor V20, який отримав модуль основної камери на 48 МП. Це один з перших смартфонів, який отримає подібні характеристики. Звичайно ж, Xiaomi теж покаже світу смартфон з топової камерою, як і Sony, яка спеціалізується на об'єктивах для смартфонів.

Honor V20 побудований на 6,4-дюймовому РК-дисплеї з роздільною здатністю 1080p і незвичайним співвідношенням сторін: 19,25:9. Що стосується начинки, девайс отримав топовий процесор Kirin 980, а також 6 або 8 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ або 256 ГБ постійної пам'яті, в залежності від модифікації. Смартфон обійшовся без OLED-дисплея, це означає, що сканера відбитків пальців під екраном немає - замість нього є звичайний.

На додаток до процесора Honor V20 пропонує ще і технологію GPU Turbo 2.0, оптимізовану для ресурсномістких ігор. Охолодження процесора здійснюється за допомогою рідинної системи, тобто теплової трубки. Так, девайс отримає практично ігрові характеристики, так що він підійде навіть для любителів мобільного геймінгу.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Виробник відзначає подвійний модуль основної камери в Honor V20 з двома процесорами обробки зображень. При зйомці в умовах поганої освітленості користувачеві доступний спеціальний нічний режим 48MP AI HDR. Не дарма ж він отримав 48 мп-об'єктив.

Honor View 20 випускається в трьох кольорах - червоному, синьому і чорному.Залежно від модифікації, девайс буде продаватися за ціною від 450 до 600 доларів. Погодьтеся, навіть така ціна досить вигідну пропозицію, якщо порівнювати з iPhone, ціна яких близько 1200 доларів.

Продажі новинки в Китаї почнуться 28 грудня, а про міжнародну доступності та ціни буде оголошено 22 січня на спеціальному заході в Парижі.

Нагадаємо, що компанія Bethesda, яка є творцем культової ігровий франшизи Fallout щосили намагається воскресити гру Fallout 76, яка виявилася сирою і неграбельною. Мільйони користувачів розчарувалися в компанії, але вона продовжує працювати над невдалим проектом. Тепер в гру введуть кулачні бої, яких так не вистачало для гравців, адже варто нагадати, що гра повністю мультиплеєрна, так що змагання з іншими людьми тут в пріоритеті.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що раптово, кращим ігровим смартфоном 2018 року став саме смартфон від Apple, який ніяк не претендував на таку долю. Експерти показали, що смартфон відмінно показав себе під час ігор, і навіть деякі ігрові смартфони не змогли зрівнятися з якістю.

Знай.uа писав, що Samsung Galaxy S10 вперше засвітився на фото. Варто відзначити, що захисне скло для дисплея смартфона показав всі головні фішки пристрою. Приміром, девайс отримає подвійну фронтальну камеру, яка виведе селфи на новий рівень.