Facebook зайняв перше місце в списку технологічних компаній, яким користувачі найменше готові довірити свої персональні дані. Про це свідчать результати онлайн-опитування, проведеного аналітичною компанією Toluna раніше в цьому місяці. Однак, це і не дивно, адже корпорація кілька разів вляпалася в скандал з втратою даних користувачів, або ж зі зливом особистих даних стороннім компаніям.

В опитуванні взяли участь 1000 осіб. Їм потрібно було відповісти на 2 питання: який компанії зі списку вони найменше довіряють щодо персональних даних і який – більше всього.

39,6% респондентів заявили, що найменше довіряють Facebook. За ним з великим відривом йдуть Twitter (8%) і Amazon (7,7%), а замикають топ-5 Über (7,1%) і Google (6,1%). Однак, інші соцмережі просто блякнуть перед Facebook, який постійно порушує закони прав людини.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Цей рік для Facebook був сповнений скандалів, пов'язаних з питаннями конфіденційності. Це і ситуація з Cambridge Analytica, і масові витоку даних, і спеціальні угоди з більш ніж 150 компаніями, включаючи Microsoft, Amazon і Spotify. Все це не могло не відбитися на ставленні до компанії користувачів.

Нагадаємо, що компанія Bethesda, яка є творцем культової ігровий франшизи Fallout щосили намагається воскресити гру Fallout 76, яка виявилася сирою і неграбельною. Мільйони користувачів розчарувалися в компанії, але вона продовжує працювати над невдалим проектом. Тепер в гру введуть кулачні бої, яких так не вистачало для гравців, адже варто нагадати, що гра повністю мультиплеєрна, так що змагання з іншими людьми тут в пріоритеті.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що раптово, кращим ігровим смартфоном 2018 року став саме смартфон від Apple, який ніяк не претендував на таку долю. Експерти показали, що смартфон відмінно показав себе під час ігор, і навіть деякі ігрові смартфони не змогли зрівнятися з якістю.

Знай.uа писав, що Samsung Galaxy S10 вперше засвітився на фото. Варто відзначити, що захисне скло для дисплея смартфона показав всі головні фішки пристрою. Приміром, девайс отримає подвійну фронтальну камеру, яка виведе селфи на новий рівень.