Виробник смартфонів Fly випустив для російського ринку пристрій Fly Life Play з неотключаемой рекламою на екрані блокування. Звучить абсурдно, але для жителів Росії в самий раз. Компанія пояснила, що таким чином змогла знизити вартість смартфона до 3999 рублів, і кожен зможе придбати даний девайс. Однак, розплачуватися доведеться іншим чином.

На екрані блокування Fly Life Play замість шпалер і часу показується мультимедійний контент: реклама від партнерів або новини від великих ЗМІ. Її не можна відключити або видалити без втручання в систему — можна тільки змахнути вправо, щоб розблокувати.

Fly пояснили, що мультимедійний контент буде підлаштовуватися під інтереси користувача, який завжди буде в курсі новин і цікавих пропозицій. Компанія стверджує, що це дозволило знизити вартість бюджетного смартфона, але користувач не зможе обходитися без реклами. Для кого це пристрій - незрозуміло. Та й характеристики у нього за мірками 2012 року, коли 1 Гб оперативної пам'яті для смартфона було більш ніж достатньо.

Смартфон отримає жахливий екран з поганою якістю, а також слабкий процесор MediaTek MT6580M з 1 ГБ оперативної пам'яті, 8 ГБ вбудованої пам'яті і слот для microSD, що дуже мало за сьогоднішніми мірками, ну і дешеву камеру на 8 мегапікселів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Bethesda, яка є творцем культової ігровий франшизи Fallout щосили намагається воскресити гру Fallout 76, яка виявилася сирою і неграбельною. Мільйони користувачів розчарувалися в компанії, але вона продовжує працювати над невдалим проектом. Тепер в гру введуть кулачні бої, яких так не вистачало для гравців, адже варто нагадати, що гра повністю мультиплеєрна, так що змагання з іншими людьми тут в пріоритеті.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що раптово, кращим ігровим смартфоном 2018 року став саме смартфон від Apple, який ніяк не претендував на таку долю. Експерти показали, що смартфон відмінно показав себе під час ігор, і навіть деякі ігрові смартфони не змогли зрівнятися з якістю.

Знай.uа писав, що Samsung Galaxy S10 вперше засвітився на фото. Варто відзначити, що захисне скло для дисплея смартфона показав всі головні фішки пристрою. Приміром, девайс отримає подвійну фронтальну камеру, яка виведе селфи на новий рівень.