Більшість користувачів вже змирилися з думкою, що програми в смартфонах стежать за нами, і збирають дані про користувачів, хоч і непомітно для очей користувача, порушуючи їх права. Вони мають доступ до нашої переписки, геолокаціі, іноді навіть фінансових витрат або накопичень. І як би компанії це не приховували, дані все ж зберігаються незаконним чином. Однак, варто зауважити, що стеження відбувається не тільки за дорослими, але і дітьми. Особливо за улюблені ігри, завантажені з магазину Google Play.

Групи споживачів, які звернулися зі скаргою у Федеральну комісію з торгівлі США, зазначають, що були зібрані особисті дані дітей до 13 років без дозволу їх батьків. Дитина не може заборонити збір даних про себе, але це вже давно прописано в законах більшості країн. Додатки Google Play збирають відомості про переміщення дитини і копіюють її вміст адресної книги, діляться персональними даними з третіми особами. І все це робиться для того, щоб передати ці дані стороннім компаніям, щоб створити рекламу визначено для кожного користувача смартфонів.

Нагадаємо, що компанія Bethesda, яка є творцем культової ігровий франшизи Fallout щосили намагається воскресити гру Fallout 76, яка виявилася сирою і неграбельною. Мільйони користувачів розчарувалися в компанії, але вона продовжує працювати над невдалим проектом. Тепер в гру введуть кулачні бої, яких так не вистачало для гравців, адже варто нагадати, що гра повністю мультиплеєрна, так що змагання з іншими людьми тут в пріоритеті.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що раптово, кращим ігровим смартфоном 2018 року став саме смартфон від Apple, який ніяк не претендував на таку долю. Експерти показали, що смартфон відмінно показав себе під час ігор, і навіть деякі ігрові смартфони не змогли зрівнятися з якістю.

Знай.uа писав, що Samsung Galaxy S10 вперше засвітився на фото. Варто відзначити, що захисне скло для дисплея смартфона показав всі головні фішки пристрою. Приміром, девайс отримає подвійну фронтальну камеру, яка виведе селфи на новий рівень.