Користувачі не оцінили новий редизайн Chrome і вважають, що він більше підходить для мобільних пристроїв, ніж для ПК.

Розроблений для мобільних пристроїв, новий стиль інтерфейсу Chrome був офіційно випущений у вересні цього року з випуском версії Chrome 69.

Але оцінили не всі користувачі. Вони відвідували сторінку chrome: // flags, змінювали налаштування і продовжували працювати в старому інтерфейсі.

Але з версією Chrome 71, випущеної в грудні, Google прибрав можливість для Chrome використовувати старий інтерфейс.

Новий користувальницький інтерфейс Chrome, можливо, був розроблений з урахуванням підходу, орієнтованого на мобільні пристрої, але він виявився проблемним на ноутбуках і настільних комп'ютерах, де його більш світлий тон і закруглені вкладки заважають їх відрізняти.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Так як можливість розрізняти і швидко перемикатися між вкладками є важливою деталлю, багато користувачів зіткнулися з проблемою адаптації до нового інтерфейсу.

Через примусове поновлення користувачі роблять "відкат" до версії 70 і більш ранніх, щоб користуватися старим інтерфейсом. Це стало настільки масовим, що Google просто не міг не втрутитися: у випадках з "непереносимістю" нового дизайну вони просять користувачів переходити на інші браузери, а не використовувати стару версію Chrome.

"Будь ласка, не робіть цього. Як розробники Chrome, ми б дійсно хотіли, щоб ви використовували інший браузер, ніж намагалися відкотити старі версії Chrome", - сказав інженер Google Пітер Кастинг. "Це має серйозні наслідки, і, подібно до того, як вибір не робити щеплення, це впливає на інших людей, крім вас".

Один з користувачів Reddit закликав користувачів не отказыаться від Chrome, не дивлячись на незручний інтерфейс.

"Найпростіше, що можна зробити, це просто залишитися на Chrome", - сказав він. "Майже всі користувачі, з якими ми розмовляли, не заперечують проти нового інтерфейсу після його використання протягом декількох тижнів, це просто первісна адаптація, яка є шоком".

Нагадаємо, Mint Chrome vs: Xiaomi вступили у двобій з Google

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Мобільний Google Chrome обзавівся довгоочікуваної функцією

Також Знай.uа" писав про те, що У Google Chrome знайшли лазівку для хакерів, дані під загрозою