Компанія Apple почне збірку своїх топових iPhone в Індії за сприяння місцевого підрозділу Foxconn вже в 2019 році. Головною особливістю цього заводу варто відзначити той факт, що він буде збирати тільки дорогі моделі, починаючи з iPhone X. Це ще один знак того, що старі айфони поступово знімають з виробництва.

Таке рішення може вивести бізнес Apple в Індії на новий рівень, або знизити вартість доставки у найближчі країни до Індії.

Збірка буде відбуватися на заводі Foxconn в місті Сриперумбудур в південному штаті Тамілнад. Інвестиції можуть створити до 25 000 робочих місць, що піде тільки на користь Індії.

Прес-секретар Apple Труді Мюллер відмовилася від коментарів. Foxconn заявила, що не коментує питання, пов'язані з поточними або потенційними клієнтами або їх продуктів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Залишається невідомо, чи вплине розширення виробництва на вже існуючий завод в Китаї.

Нагадаємо, що компанію Apple знову звинуватили у крадіжці патентів. На цей раз яблучну звинуватив корпорацію не Qualcomm, який протягом останнього місяця намагається відсудити у Apple величезні гроші. Судячи з позовом, Apple нібито вкрала патенти для створення технології безконтактної оплати Apple Pay. Система досить проста, але Fintiv отримала патент на цю ідею ще в 2011 році, в той час як Apple впровадила цю функцію через 5 років.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Google обвинуватили в стеженні за дітьми. Судячи з усього, корпорація дізнається дані про дітей для того, щоб передавати інформацію стороннім особам, які надалі будуп подавати дитині рекламу, яка буде ефективною. Приміром, додатки від Google стежать за місцем розташування дитини, номери в адресній книзі.

Знай.uа писав, що Facebook вляпалася в черговий скандал. Компанію звинувачують у продажу особистої інформації користувачів стороннім компаніям, серед яких Apple, Microsoft, Netflix і Spotify. І хоча компанії роблять вигляд що нічого про це не знають, репутація Facebook наштовхує на думку, що це правда.