Після низки тізерів компанія Xiaomi представила розумний обігрівач. Його ціна приємно здивує покупців: якщо робити попереднє замовлення на пристрій, то обігрівач обійдеться всього в $50.

Обігрівач, за словами розробників, вигідно відрізняється від аналогів і масляних радіаторів тим, що зігріває приміщення набагато швидше і не сушить повітря, за рахунок чого створюється більш комфортний мікроклімат. Таким чином, сухе повітря не зашкодить здоров'ю.

Регулятори на самому обігрівачі дозволяють задавати точні значення температури в приміщенні: 20°C, 22°C, 24°C, 26°C і 32°C. По досягненні заданого значення обігрівач відключається, а як тільки температура впаде, знову включиться. Також передбачено таймер автовідключення, так що можна не боятися включати його перед сном, і спокійно лягати спати.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Прилад оснащений адаптером Wi-Fi. Він може управлятися віддалено зі смартфона через додаток Mijia, або голосом через розумну колонку. Наприклад, перед тим, як зайти в будинок, можна включити обігрівач, і він прогріє приміщення ще до того, як ви ввійдете в нього.

Нагадаємо, що компанію Apple знову звинуватили у крадіжці патентів. На цей раз яблучну звинуватив корпорацію не Qualcomm, який протягом останнього місяця намагається відсудити у Apple величезні гроші. Судячи з позовом, Apple нібито вкрала патенти для створення технології безконтактної оплати Apple Pay. Система досить проста, але Fintiv отримала патент на цю ідею ще в 2011 році, в той час як Apple впровадила цю функцію через 5 років.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Google обвинуватили в стеженні за дітьми. Судячи з усього, корпорація дізнається дані про дітей для того, щоб передавати інформацію стороннім особам, які надалі будуп подавати дитині рекламу, яка буде ефективною. Приміром, додатки від Google стежать за місцем розташування дитини, номери в адресній книзі.

Знай.uа писав, що Facebook вляпалася в черговий скандал. Компанію звинувачують у продажу особистої інформації користувачів стороннім компаніям, серед яких Apple, Microsoft, Netflix і Spotify. І хоча компанії роблять вигляд що нічого про це не знають, репутація Facebook наштовхує на думку, що це правда.