Як повідомляють обізнані джерела, компанія Google має намір випустити два нових смартфона серії Pixel. Це будуть своєрідні полегшені варіанти нинішніх моделей Pixel 3 і Pixel 3 XL – модифікації Lite. До того ж, начинка буде не такою потужною, але і ціна теж буде значно нижче. Так, зовні вони мало чим відрізняються від оригінальної версії Pixel 3.

Прототип моделі Pixel 3 Lite вже був помічений на одному з російських блогів в минулому місяці. Трохи пізніше були опубліковані і рендери обох майбутніх моделей. Як і очікувалося, смартфон отримає одинарну основну камеру. Однак, системна начинка смартфона дозволить йому робити досить якісні знімки.

Як очікується, ці версії Lite стануть першими смартфонами Google середнього класу з моменту виходу моделі Nexus 5X, яка надійшла в продаж в США в 2015 році за ціною $379. Досить приємна ціна, враховуючи, що звичайна версія смартфона продавалася за ціною від 750 доларів. Практично в 2 рази ціна знизилася. Також ймовірно застосування процесора a Snapdragon 670 або Snapdragon 710, 4 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ вбудованої флеш-пам'яті.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також згадується наявність 12-мегапіксельною основною камери на задній панелі, 8-мегапіксельної камери для автопортретів і 3,5-мм аудіо роз'єм для навушників. Нічим не примітні характеристики і начинка.

Інсайдери повідомляють, що вихід пристроїв запланований на весну 2019 року.

Нагадаємо, що компанію Apple знову звинуватили у крадіжці патентів. На цей раз яблучну звинуватив корпорацію не Qualcomm, який протягом останнього місяця намагається відсудити у Apple величезні гроші. Судячи з позовом, Apple нібито вкрала патенти для створення технології безконтактної оплати Apple Pay. Система досить проста, але Fintiv отримала патент на цю ідею ще в 2011 році, в той час як Apple впровадила цю функцію через 5 років.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Google обвинуватили в стеженні за дітьми. Судячи з усього, корпорація дізнається дані про дітей для того, щоб передавати інформацію стороннім особам, які надалі будуп подавати дитині рекламу, яка буде ефективною. Приміром, додатки від Google стежать за місцем розташування дитини, номери в адресній книзі.

Знай.uа писав, що Facebook вляпалася в черговий скандал. Компанію звинувачують у продажу особистої інформації користувачів стороннім компаніям, серед яких Apple, Microsoft, Netflix і Spotify. І хоча компанії роблять вигляд що нічого про це не знають, репутація Facebook наштовхує на думку, що це правда.