Компанія Valve склала списки кращих ігор в Steam за 2018 рік. Проекти були розподілені по п'яти категоріях: “Найбільш продавані”, “Кращі новинки”, “Лідери продажів віртуальної реальності”, “Кращі випускники раннього доступу” і “найпопулярніші”.

Отже, в Топ-12 ігор Steam з найбільшим доходом входять: PlayerUnknown’s Battlegrounds, Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Grand Theft Auto V, Rocket League, Sid meier's Civilization VI, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, The Elder Scrolls Online, Warframe, Far Cry 5, Assassin’s Creed Odyssey і Monster Hunter: World. Крім кількість продажем в інтернет-магазині, рейтинг входило і кількість продаваного контенту (DLC і інші доповнення), а також внутрішньоігровий магазин, який продавав деякі речі за реальні гроші.

Серед найбільш фінансово успішних ігор, що вийшли з раннього доступу, виявилися: Dead Cells, Conan Exiles, Rust, Warhammer 40,000: Inquisitor — Martyr, The Forest, Subnautica, Bless Online, Kenshi, RimWorld, Northgard, Wallpaper Engine і Chinese Parents. Варто відзначити, що Dead Cells - це двомірний платформер, який має піксельну графіком, але затягує геймплей і інтерфейс.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

До проектів з найвищими показниками онлайн-гравців увійшли: PlayerUnknown’s Battlegrounds, Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Grand Theft Auto V, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Warframe, Monster Hunter: World, Team Fortress 2, Path of Exile і Realm Royale. Цілком очікувано, адже ці ігри створені чисто для мультиплеєра.

Нагадаємо, що компанію Apple знову звинуватили у крадіжці патентів. На цей раз яблучну звинуватив корпорацію не Qualcomm, який протягом останнього місяця намагається відсудити у Apple величезні гроші. Судячи з позовом, Apple нібито вкрала патенти для створення технології безконтактної оплати Apple Pay. Система досить проста, але Fintiv отримала патент на цю ідею ще в 2011 році, в той час як Apple впровадила цю функцію через 5 років.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Google обвинуватили в стеженні за дітьми. Судячи з усього, корпорація дізнається дані про дітей для того, щоб передавати інформацію стороннім особам, які згодом будуть подавати дитині рекламу, яка буде ефективною. Приміром, додатки від Google стежать за місцем розташування дитини, номери в адресній книзі.

Знай.uа писав, що Facebook вляпалася в черговий скандал. Компанію звинувачують у продажу особистої інформації користувачів стороннім компаніям, серед яких Apple, Microsoft, Netflix і Spotify. І хоча компанії роблять вигляд що нічого про це не знають, репутація Facebook наштовхує на думку, що це правда.