iPhone 11 міг би бути представлений у наступному році, якщо б компанія Apple вирішила зупинитися на такому назві, але, чомусь, у нас виникають великі сумніви на цей рахунок. Цілком можливо, що саме смартфон 2019 року стане революційним

Тим не менш, один з дизайнерів вважає, що таке ім'я було б цілком доречним для флагманського смартфона Apple наступного року. У результаті на світ з'явився нереальний концепт даного пристрою. Так, такий результат подій малоймовірний, але бачення дизайнера досить цікаве.

Як видно на концепт-артах, iPhone 11 виглядає вже дуже фантастично. Дизайнер обладнав основну камеру пристрою аж шістьма датчиками. Мало точно не буде. До того ж, враховуючи, що виробники влаштували справжнє змагання за впровадження камер в смартфон, вигадка може стати реальністю.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Тильна панель концептуального смартфона, схоже, могла б бути виконана зі скла або кераміки, так що бездротова зарядка все ж таки присутня.

Нагадаємо, що компанію Apple знову звинуватили у крадіжці патентів. На цей раз яблучну звинуватив корпорацію не Qualcomm, який протягом останнього місяця намагається відсудити у Apple величезні гроші. Судячи з позовом, Apple нібито вкрала патенти для створення технології безконтактної оплати Apple Pay. Система досить проста, але Fintiv отримала патент на цю ідею ще в 2011 році, в той час як Apple впровадила цю функцію через 5 років.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Google обвинуватили в стеженні за дітьми. Судячи з усього, корпорація дізнається дані про дітей для того, щоб передавати інформацію стороннім особам, які згодом будуть подавати дитині рекламу, яка буде ефективною. Приміром, додатки від Google стежать за місцем розташування дитини, номери в адресній книзі.

Знай.uа писав, що Facebook вляпалася в черговий скандал. Компанію звинувачують у продажу особистої інформації користувачів стороннім компаніям, серед яких Apple, Microsoft, Netflix і Spotify. І хоча компанії роблять вигляд що нічого про це не знають, репутація Facebook наштовхує на думку, що це правда.