Citi Research прогнозує скорочення виробництва флагманських смартфонів Apple з 50 до 45 млн пристроїв за слабкого попиту на iPhone Xs Max. Виїжджати компанія буде тільки шляхом продажу iPhone Xs і минулих поколінь смартфонів. До того ж, не виключено, що навіть нові смартфони сильно впадуть в ціні, так що всі відразу почнуть купувати ці новинки. До того ж, презентація нових iPhone 11 2019 року запланований на осінь 2019 року, і ціни на торішні девайси сильно впадуть в ціні.

А ось iPhone Xs Max чекає сумна доля. Аналітики впевнені, що в першому кварталі 2019 року Apple продасть на 48% менше 6.5-дюймових смартфонів, ніж планувала. Судячи з усього, користувачам більше не потрібні величезні смартфони, так що все ж дають перевагу більш компактними версіями.

Плюс до всього — покупців не дуже приваблює ціна смартфона в $1099 за базову версію. Китайські виробники за таку ціну пропонують флагмани з самої топової начинкою.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Нагадаємо, що власникам Samsung Galaxy S9 дуже не пощастило. Повідомляється, що корейський гігант Samsung повинен був випустити оновлення операційки для свого флагмана в 2019 році, однак, він зробив сюрприз, дозволивши сказати користувачам оновлення набагато раніше. Однак, це зіграло злий жарт з власниками смартфонів. Повідомляється, що після оновлення. голосовий помічник Bixby перестає працювати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Nokia планувала випустити смартфон з 5 камерами Nokia 9 PureView навесні 2019 року. Однак, не виключено, що новинка з'явився на ринку вже взимку 2019 року. Причиною стало те, що компанія шукає ідеальний момент для анонсу девайса, щоб на тлі інших смартфонів він не залишився в тіні.

Знай.uа писав, що відомий дизайнер показав рендери iPhone 11, вихід яких запланований на 2019 рік. І хоча фото дуже футуристичні, деякі функції просто вражають. Серед іншого, він має 6 камерами, які ховаються під екран.