Ні для кого не секрет, що південнокорейський бренд Samsung завжди заздалегідь дає великим ЗМІ, які добре ставляться до його продукції, свої фірмові гаджети. Це допомагає журналістам першими випробувати новинку, так що тепер їх думку з'явилися в мережі, і ми можемо дізнатися про смартфон нові подробиці ще за місяць до його виходу.

Одному з інсайдерів вдалося дістати в свої руки живу фотографію смартфона Samsung Galaxy S10, яка була отримана від журналістів одного з американських ЗМІ, яким майбутню новинку вже надали на тестування.На фото видно, що він має блакитний екран, а сканера відбитків пальців не видно ні на бічній панелі, ні на задній частині.

Це означає, що дактилоскопічний модуль Samsung Galaxy S10 вбудований прямо в дисплей, працюючи за рахунок технології оптики або ультразвуку. Однак, про це інсайдери повідомляли ще восени 2018 року, так що нереальних функцій у ньому не буде. Просто підтвердилася чергова інформація, яку зливали в мережу інсайдери.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що власникам Samsung Galaxy S9 дуже не пощастило. Повідомляється, що корейський гігант Samsung повинен був випустити оновлення операційки для свого флагмана в 2019 році, однак, він зробив сюрприз, дозволивши сказати користувачам оновлення набагато раніше. Однак, це зіграло злий жарт з власниками смартфонів. Повідомляється, що після оновлення. голосовий помічник Bixby перестає працювати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Nokia планувала випустити смартфон з 5 камерами Nokia 9 PureView навесні 2019 року. Однак, не виключено, що новинка з'явився на ринку вже взимку 2019 року. Причиною стало те, що компанія шукає ідеальний момент для анонсу девайса, щоб на тлі інших смартфонів він не залишився в тіні.

Знай.uа писав, що відомий дизайнер показав рендери iPhone 11, вихід яких запланований на 2019 рік. І хоча фото дуже футуристичні, деякі функції просто вражають. Серед іншого, він має 6 камерами, які ховаються під екран.