Компанія Xiaomi ще на початку жовтня, по суті, практично повністю відмовилася від політики показу реклами у своєму фірмовому програмному забезпеченні, однак, в 2019 році це зміниться. Компанія планує отримувати прибуток лише у вигляді 5% від продажів смартфонів. І це лише для того, щоб оплачувати працю розробників нового, і просить розробників додатків і сервісів.

За наявними в даний час даними, вже у другому кварталі 2019 року компанія Xiaomi додасть рекламу в прошивку своїх мобільних пристроїв, що працюють на MIUI 10.

На жаль, відключитися від неї не вийде, але компанія запропонувала альтернативу цьому.

Компанія Xiaomi запропонує своїм користувачам використовувати преміум-підписку до її фірмових сервісів, при використанні якої вся реклама на смартфонах відключиться до того моменту, поки діє преміум.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Він дозволить користуватися хмарним сховищем Mi Cloud, а також деякими іншими сервісами китайської корпорації. Втім, швидше за все, можливість відключити рекламу за гроші буде тільки у жителів Китаю, тоді як усім іншим доведеться постійно її споглядати, відвідуючи налаштування або виконуючи якісь інші дії. Досить неприємна новина для фанатів китайських смартфонів. Проте безкоштовний сир буває тільки в мишоловці, так що все цілком справедливо.

Нагадаємо, що власникам Samsung Galaxy S9 дуже не пощастило. Повідомляється, що корейський гігант Samsung повинен був випустити оновлення операційки для свого флагмана в 2019 році, однак, він зробив сюрприз, дозволивши сказати користувачам оновлення набагато раніше. Однак, це зіграло злий жарт з власниками смартфонів. Повідомляється, що після оновлення. голосовий помічник Bixby перестає працювати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Nokia планувала випустити смартфон з 5 камерами Nokia 9 PureView навесні 2019 року. Однак, не виключено, що новинка з'явився на ринку вже взимку 2019 року. Причиною стало те, що компанія шукає ідеальний момент для анонсу девайса, щоб на тлі інших смартфонів він не залишився в тіні.

Знай.uа писав, що відомий дизайнер показав рендери iPhone 11, вихід яких запланований на 2019 рік. І хоча фото дуже футуристичні, деякі функції просто вражають. Серед іншого, він має 6 камерами, які ховаються під екран.