Смартфон Xiaomi Mi Play надійшов у продаж на цьому тижні з версією яка оснащена 4 ГБ оперативної і 64 ГБ флеш-пам'яті. Так, характеристики хоч і не топові, але цього більш ніж достатньо для перегляду відео, прослуховування музики, або спілкування в соц. мережах.

Президент компанії Xiaomi Лін Бін опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo перші фотографії, зроблені на камеру Xiaomi Mi Play. Так, якість досить непогана, і це не дивно, адже китайська компанія робила наголос саме на камеру смартфонів.

В основній камері смартфона використовуються датчики зображення роздільною здатністю 12 Мп з пікселями розміром 1,25 мкм і допоміжний 2-мегапіксельний. Лін Бін стверджує, що система штучного інтелекту, яка задіяна при роботі камери, дозволяє отримувати знімки дуже хорошої якості. Таким же чином і створювала смартфони компанія Google, яка в загальному підсумку довела якість фото до розуму за рахунок. У багатьох випадках може створитися враження, що вони були зроблені на куди більш дорогий смартфон, зазначає керівник компанії.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що власникам Samsung Galaxy S9 дуже не пощастило. Повідомляється, що корейський гігант Samsung повинен був випустити оновлення операційки для свого флагмана в 2019 році, однак, він зробив сюрприз, дозволивши сказати користувачам оновлення набагато раніше. Однак, це зіграло злий жарт з власниками смартфонів. Повідомляється, що після оновлення. голосовий помічник Bixby перестає працювати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Nokia планувала випустити смартфон з 5 камерами Nokia 9 PureView навесні 2019 року. Однак, не виключено, що новинка з'явився на ринку вже взимку 2019 року. Причиною стало те, що компанія шукає ідеальний момент для анонсу девайса, щоб на тлі інших смартфонів він не залишився в тіні.

Знай.uа писав, що відомий дизайнер показав рендери iPhone 11, вихід яких запланований на 2019 рік. І хоча фото дуже футуристичні, деякі функції просто вражають. Серед іншого, він має 6 камерами, які ховаються під екран.