Багато хто з нас чули про “проблемних” клавіатурах нових MacBook і MacBook Pro. У червні цього року Apple нарешті визнала наявність проблеми і запустила спеціальну програму гарантійної заміни. Однак, в мережі з'явилася історія одного власника MacBook Pro.

Повідомляється, що клавіатура і трекпад його MacBook Pro 13 (2015) час від часу перестає функціонувати належним чином. Різні скидання налаштувань не врятували ситуацію, а кнопка живлення працювала справно, не дивлячись не непрацездатність всій решті клавіатури.

Вперше про подібну проблему заговорили на зарубіжних форумах. Спочатку передбачалося що проблема несе програмний характер, однак все виявилося набагато серйозніше. Як з'ясувалося, вся справа в шлейфі, який з'єднує клавіатуру і трекпад ноутбука з материнською платою. Тепер усім стало відомо, що мова не в самій клавіатурі, а в начинці ноутбука в цілому.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

З часом цей компонент приходить в непридатність, і це у свою чергу позначається на працездатності клавіатури і трекпеда. Рішення виявилося досить простим — необхідно лише провести заміну відповідного кабелю. Однак, ті, хто вирішили виправити цю проблему не по гарантії, платили за невеликий ремонт величезні гроші.

Нагадаємо, що власникам Samsung Galaxy S9 дуже не пощастило. Повідомляється, що корейський гігант Samsung повинен був випустити оновлення операційки для свого флагмана в 2019 році, однак, він зробив сюрприз, дозволивши сказати користувачам оновлення набагато раніше. Однак, це зіграло злий жарт з власниками смартфонів. Повідомляється, що після оновлення. голосовий помічник Bixby перестає працювати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Nokia планувала випустити смартфон з 5 камерами Nokia 9 PureView навесні 2019 року. Однак, не виключено, що новинка з'явився на ринку вже взимку 2019 року. Причиною стало те, що компанія шукає ідеальний момент для анонсу девайса, щоб на тлі інших смартфонів він не залишився в тіні.

Знай.uа писав, що відомий дизайнер показав рендери iPhone 11, вихід яких запланований на 2019 рік. І хоча фото дуже футуристичні, деякі функції просто вражають. Серед іншого, він має 6 камерами, які ховаються під екран.