Компанія Xiaomi вже анонсувала вихід 5G-версії смартфона Mi Mix 3, який отримав процесор Snapdragon 855. Цей флагман не стане межею досконалості компанії. Мережею вже розгулює інформація про майбутні пристрої Xiaomi Mi 9 та Xiaomi Mi Mix 4.

Цю інформацію повідомляє GSMArena.

Аналітики розповіли, що Xiaomi Mi 9 стане першим смартфоном компанії з потрійною камерою. Він буде оснащений новітнім сенсором Sony IMX586 на 48 Мп і двома додатковими модулями з роздільною здатністю 13 і 16 Мп.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Смартфон Xiaomi Mi Mix 4, за прогнозами аналітиків, також отримає потрійну камеру, одна з яких представлена ​​об'єктивом-перископом для оптичного зуму. При цьому модуль не буде випирати з корпусу пристрою.

Крім того, аналітики зазначили, що обидва смартфони будуть побудовані на базі новітнього процесора Snapdragon 855. Чи з'явиться в них 5G-модем наразі невідомо. Можливо, виробник випустить окремі версії з підтримкою мереж п'ятого покоління.

Нагадаємо, що до офіційної презентації флагманського смартфона Xiaomi Mi 9 залишилося зовсім небагато часу, а з початком наступного року цей телефон стане ще ближче, ніж коли-небудь раніше. Немає сумнівів, що девайс буде преміальним флагманом.

Так, зокрема, смартфон Xiaomi Mi 9 оснащений 6,4-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю Full HD+, восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,9 ГГц, графікою Adreno 640, модемом X50 з підтримкою швидкості передачі даних до 2 Гбіт/с, USB Type-C, triple основний (48 Мп + 16 Мп + 13 Мп і 21 Мп фронтальною камерами, а також акумуляторною батареєю ємністю 4000 маг з підтримкою швидкої зарядки Quick Charge 4.0+. Загалом, повний набір. Залишилося тільки підтримку 5G, і він повністю знищить iPhone XS Max, який до цих пір вважається чи не найкращим смартфоном 2018 року. І це не дивно, адже він володіє непоганими характеристиками.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Nokia планувала випустити смартфон з 5 камерами Nokia 9 PureView навесні 2019 року.

Також Знай.uа писав, що відомий дизайнер показав рендери iPhone 11, вихід яких запланований на 2019 рік.