Компанія Alphabet, що володіє проектом Wing, оголосила, що вносить конструктивні зміни в свій безпілотник X-Wing, щоб зменшити шум, вироблений при доставці. Зробити це доведеться після численних скарг місцевого населення, отриманих за час останнього випробування. На диво, дрони, які дозволили полегшити роботу кур'єром, почали створювати нові проблеми. Тепер жителі Австралії не можуть змиритися з гучними дрона, які роблять доставку товарів по повітрю, прольоту над будинками.

Перші випробування безпілотного літального апарату X-Wing почалися ще в 2014 році, і з тих пір звіти про шум, створюваний пристроями, і вплив, яке це справило на людей і тварин, що живуть у сільській австралійської громаді, де проходили випробування, отримали широке поширення. Приміром, власники собак більше могли гуляти з собакою по тих вулицях, де зазвичай пролітали дрони.

Тепер корпорації необхідно зробити дрони беззвучними, щоб і далі продовжити експеримент.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Нагадаємо, що новенький iPhone XS Max вибухнув в штанях власника. За словами потерпілого, з його штанів почав валити жовто-зелений дим, а потім він відчув сильний жар. Компанія Apple запропонувала обміняти iPhone XS на новий, але потерпілий вирішив подати на яблучну корпорацію в суд.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що характеристики, смартфона Xiaomi Mi 9 потрапили в мережу задовго до релізу. Серед іншого, девайс отримає топовий чіпсет, а також непогану камеру і діагональ.

Знай.uа писав, що власники дорогих ноутбуків MacBook знову зіткнулися з проблемою. Повідомляється, що клавіатура в деяких моделях перестала працювати, причому Apple раане визнала іншу проблему з клавіатурою. Як виявилося, вся проблема в шлейфі, який закріплений дуже ненадійно, і практично кожен власник ноутбука стикався з цією проблемою. Визнає яблучна корпорація наявність проблеми цього разу - невідомо.