На початку грудня деякі користувачі iPhone скаржилися на проблеми зі зв'язком після установки апдейта до iOS 12.1.1. Недавно Apple випустила iOS 12.1.2, але за даними Forbes, у цьому оновленні проблема не була вирішена, а також з'явився новий баг. Яблучна корпорація в черговий раз розчарувала користувачів, адже крім того, що головна помилка не виправлена, так з'явилася й інша проблема, з якою тепер власникам iPhone доведеться змиритися.

Крім проблем з мобільною мережею власники iPhone почали скаржитися на неможливість підключення до доступних точках Wi-Fi. У більшості випадків проблему вирішує звичайна перезавантаження пристрою, але баг повертається після першого ж відключення від Wi-Fi — і потрібно знову перезавантажуватися. Звичайно ж, це не вирішує існуючі проблеми, адже ніхто не хоче витрачати час на перезавантаження телефону.

Користувачі скаржаться в соціальних мережах і на популярних форумах, тому Apple напевно вже знає про проблему. Швидше за все, вона буде усунута оновлення iOS 12.1.3, що має вийти у січні-лютому 2019 року. У будь-якому випадку яблучної компанії доведеться поспішити, адже мільйони смартфонів тепер не можуть повноцінно функціонувати.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що новенький iPhone XS Max вибухнув в штанях власника. За словами потерпілого, з його штанів почав валити жовто-зелений дим, а потім він відчув сильний жар. Компанія Apple запропонувала обміняти iPhone XS на новий, але потерпілий вирішив подати на яблучну корпорацію в суд.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що характеристики, смартфона Xiaomi Mi 9 потрапили в мережу задовго до релізу. Серед іншого, девайс отримає топовий чіпсет, а також непогану камеру і діагональ.

Знай.uа писав, що власники дорогих ноутбуків MacBook знову зіткнулися з проблемою. Повідомляється, що клавіатура в деяких моделях перестала працювати, причому Apple раане визнала іншу проблему з клавіатурою. Як виявилося, вся проблема в шлейфі, який закріплений дуже ненадійно, і практично кожен власник ноутбука стикався з цією проблемою. Визнає яблучна корпорація наявність проблеми цього разу - невідомо.