Шведська компанія Dirac, яка ліцензує свої технології обробки аудіо для багатьох відомих брендів, включаючи BMW, Volvo, Xiaomi і OnePlus, розповіла про нову розробку Dirac Bass. Сама система здатна поліпшити якість звучання відтворення звуків, і це стосується навіть смартфонів і портативних колонок.

З-за того, що смартфони почали випускатися безрамковими, виробники смартфонів були зобов'язані відмовитися від потужних динаміків. Однак система Dirac дозволяє обдурити людське вухо. Вони розробили систему, яка відтворює комбінацію штучно створених обертонів на кілька октав вище, що дозволяє “обдурити” людський розум, змушуючи його чути більш потужні баси на частоті, сильно нижче 30 Гц. Досить непогана штука, яку навряд чи хто-то переплюне в найближчі кілька років.

Повноцінна презентація технології Dirac Bass відбудеться вже зовсім скоро на виставці Consumer Electronics Show 2019, яка пройде з 8 по 12 січня в Лас-Вегасі. До речі, в OnePlus 6T використовується Power Sound, але представники Dirac відзначають, що очікувати Dirac Bass вже вийшли в гаджетах не варто – розробка з'явиться в нових моделях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що новенький iPhone XS Max вибухнув в штанях власника. За словами потерпілого, з його штанів почав валити жовто-зелений дим, а потім він відчув сильний жар. Компанія Apple запропонувала обміняти iPhone XS на новий, але потерпілий вирішив подати на яблучну корпорацію в суд.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що характеристики, смартфона Xiaomi Mi 9 потрапили в мережу задовго до релізу. Серед іншого, девайс отримає топовий чіпсет, а також непогану камеру і діагональ.

Знай.uа писав, що власники дорогих ноутбуків MacBook знову зіткнулися з проблемою. Повідомляється, що клавіатура в деяких моделях перестала працювати, причому Apple раане визнала іншу проблему з клавіатурою. Як виявилося, вся проблема в шлейфі, який закріплений дуже ненадійно, і практично кожен власник ноутбука стикався з цією проблемою. Визнає яблучна корпорація наявність проблеми цього разу - невідомо.