Топ найбільш очікуваних гаджетів 2019 року. Інсайдери розповіли, чого чекати від корпорацій в 2019 році.

Про це повідомляє Maximum.FM

Xiaomi Mi Band 4 – революція або апгрейд? Ринок наручних гаджетів зараз настільки різноманітний, що очі розбігаються при виборі кращого устрою. Швидше за все, девайс отримає кілька поліпшень, серед яких наявність GPS і кольоровий сенсорний дисплей.

Samsung Galaxy S10 – флагман в дірках? Якщо ви пам'ятаєте топовий смартфон Samsung Galaxy S5, то його критикували за специфічний дизайн задньої панелі, яка нагадувала лейкопластир. Тепер девайс взагалі отримає дірку в екрані, що безсумнівно, здивує фанатів.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Huawei P30 Pro-черговий кращий камерофон. Китайська компанія Huawei не планує зупинятися на досягнутому. І хоч в 2018 році виробник показав потужні камерофони Huawei P20 Pro і Mate 20 Pro, в новому році компанія планує продовжувати вражати своїх шанувальників. Немає сумнівів, що девайс отримає дуже круту камеру, а також потужний процесор.

iPhone XI – нова ера "яблучних" смартфонів? У 2018 році компанії Apple не вдалося вразити своїх шанувальників. "Яблучники" випустили покращений iPhone X, який отримав приставку S, а також його збільшену версію – XS Max. Будемо сподіватися, що цього разу компанія представить щось дійсно цікаве.

OnePlus 7 – "вбивці" здають позиції? Останні кілька років компанія OnePlus міцно тримає позицію добротних флагманів, але до ідеальних їм однозначно далеко. Приміром, OnePlus 5 лаяли за те, що виробник встановив інший модуль камери, який абсолютно не виконує поставлені перед ним завдання. Однак, в цьому році може все змінитися.

Xiaomi Mi 9 - відмінний флагман, який стане топовим, без будь-яких компромісів.

Nokia 9 PureView 5 камер на тильній стороні. Більше про нього нічого сказати.

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp залишиться без мільйонів користувачів. Як виявилося, компанія більше не буде підтримувати старі телефони. І хоча це здається не такою вже й вагомою втратою, варто зазначити, що у світі зареєстровано близько 1.5 мільярда старих пристроїв, так що месенджер відчує цю втрату аудиторії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що смартфони навчили обманювати людський слух. Тепер топові флагмани, які вийдуть в 2019 обзаведуться системою, яка зможе обманювати слух людини. За рахунок цього, самі динаміки будуть грати тихіше, але для вух користувача вони будуть грати набагато голосніше. Така собі хитрість, яку навряд чи перевершать в найближчі кілька років.

Знай.uа писав, що Motorola представить новий смартфон. До речі, він не буде топовим, так що і ціна теж буде набагато менше, якщо порівнювати з попередніми моделями. Сам смартфон отримає металевий корпус, а також скляне покриття, що натякає на бездротову зарядку.