Steam припинив підтримку Windows XP і Windows Vista. Рішення було прийнято через те, що кількість користувачів Steam на цих ОС впало нижче 1%, і підтримувати ці ОС вже немає сенсу, адже компанія почне йти тільки в збиток.

Щоб мати можливість запускати ігри або інші продукти, придбані в Steam, користувачам знадобиться оновити свою операційну систему до пізнішої версії Windows. Однак, деякі користувачі все ж не зможуть оновити, адже їх ПК досить слабкі. У будь-якому випадку, цим операційним системам вже більше 10 років, так що вже давно пора від неї позбутися, і перейти на більш нову версію.

Новітні функції в Steam покладаються на вбудовану версію Google Chrome, яка не працює на старих версіях Windows. Крім того, для роботи майбутніх версій Steam потрібні функції та оновлення безпеки, наявні тільки в версії Windows 7 і вище.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Сама Microsoft припинила підтримку Windows XP в квітні 2014 року, а Windows Vista – в 2017 році.

З 1 січня ці операційні системи також відмовилася підтримувати компанія Symantec, що випускає однойменний антивірус.

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp залишиться без мільйонів користувачів. Як виявилося, компанія більше не буде підтримувати старі телефони. І хоча це здається не такою вже й вагомою втратою, варто зазначити, що у світі зареєстровано близько 1.5 мільярда старих пристроїв, так що месенджер відчує цю втрату аудиторії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що смартфони навчили обманювати людський слух. Тепер топові флагмани, які вийдуть в 2019 обзаведуться системою, яка зможе обманювати слух людини. За рахунок цього, самі динаміки будуть грати тихіше, але для вух користувача вони будуть грати набагато голосніше. Така собі хитрість, яку навряд чи перевершать в найближчі кілька років.

Знай.uа писав, що Motorola представить новий смартфон. До речі, він не буде топовим, так що і ціна теж буде набагато менше, якщо порівнювати з попередніми моделями. Сам смартфон отримає металевий корпус, а також скляне покриття, що натякає на бездротову зарядку.