Інсайдери повідомляють, що компанія Samsung зареєструвала в США і Європі торговельну марку Star 10. Раніше у компанії існувала лінійка смартфонів під назвою Star, і можна було б подумати, що Star 10 – це позначення нової моделі. Але опис торговельної марки набагато більш велике. До речі, сама лінійка смартфонів Star раніше була передовою, і смартфон могли навіть показувати телевізійні передачі, а з самого смартфона можна було витягувати антену, щоб вона ловила частоту телевізора.

Торгова марка Star 10 відноситься до категорії пристроїв, №9. До речі, поперек цієї категорії досить широкий - від компакт-дисків, до самих дисплеїв для смартфонів. Є у великому переліку і смартфони.

Зараз неможливо передбачити, що за виріб отримає позначення Star 10. За даними джерела, Samsung готує якийсь сюрприз, і він може бути представлений вже на виставці CES 2019 на наступному тижні. Не виключено, що це якісь нові планшети, які складуть конкуренцію флагманському девайсу iPad Pro 2018 від Apple.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp залишиться без мільйонів користувачів. Як виявилося, компанія більше не буде підтримувати старі телефони. І хоча це здається не такою вже й вагомою втратою, варто зазначити, що у світі зареєстровано близько 1.5 мільярда старих пристроїв, так що месенджер відчує цю втрату аудиторії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що смартфони навчили обманювати людський слух. Тепер топові флагмани, які вийдуть в 2019 обзаведуться системою, яка зможе обманювати слух людини. За рахунок цього, самі динаміки будуть грати тихіше, але для вух користувача вони будуть грати набагато голосніше. Така собі хитрість, яку навряд чи перевершать в найближчі кілька років.

Знай.uа писав, що Motorola представить новий смартфон. До речі, він не буде топовим, так що і ціна теж буде набагато менше, якщо порівнювати з попередніми моделями. Сам смартфон отримає металевий корпус, а також скляне покриття, що натякає на бездротову зарядку.