Корпорація Facebook створила нейромережа, яка буде визначати справжність контенту. Facebook почав перевіряти фотографії і відео на достовірність. Про це в корпоративному блозі соціальної мережі повідомила менеджер компанії по продуктам Антонія Вудфорд.

За її словами, вже сьогодні компанія розширює перевірку файлів для фотографій і відео по всьому світу.

“Це допоможе нам швидше виявити і прийняти заходи проти більшої кількості дезінформації”, – наголосила Вудфорд. Звичайно ж, система не буде визначати справжність фотографій з вашого відпустки. Але, система буде працювати з постами, які несуть політичних характер, або ж актуальні новини, які можуть вплинути на громадську думку.

Наголошується, що створена модель, яка використовує різні сигнали залученості для виявлення потенційно помилкового контенту. Наприклад, зворотний зв'язок від користувачів соцмережі. Такі фото і відео матеріали будуть передаватися експертам для перевірки справжності фактів, які вже будуть самостійно перевіряти цей контент. Так, нейромережі ніхто не дасть управляти соцмережею, вона буде тільки повідомляти про підозрілий матеріалі співробітникам соцмережі.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp залишиться без мільйонів користувачів. Як виявилося, компанія більше не буде підтримувати старі телефони. І хоча це здається не такою вже й вагомою втратою, варто зазначити, що у світі зареєстровано близько 1.5 мільярда старих пристроїв, так що месенджер відчує цю втрату аудиторії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що смартфони навчили обманювати людський слух. Тепер топові флагмани, які вийдуть в 2019 обзаведуться системою, яка зможе обманювати слух людини. За рахунок цього, самі динаміки будуть грати тихіше, але для вух користувача вони будуть грати набагато голосніше. Така собі хитрість, яку навряд чи перевершать в найближчі кілька років.

Знай.uа писав, що Motorola представить новий смартфон. До речі, він не буде топовим, так що і ціна теж буде набагато менше, якщо порівнювати з попередніми моделями. Сам смартфон отримає металевий корпус, а також скляне покриття, що натякає на бездротову зарядку.