Смартфон Xiaomi Mi MIX 3 скоро з'явиться в українському роздробі, і багато українців вже готові купувати новинку.

Девайс буде доступний в трьох кольорах: синьому, чорному і зеленому, вартість версії 6/128 ГБ складе 16 999 грн. Досить дешево, як для чи не кращого смартфона 2018 року. Нагадаємо, що перша партія девайса продалася менш ніж за хвилину, з моменту виходу. Інші модифікації на даний момент відсутні. Стільки ж зараз коштує Samsung Galaxy S8 c 4/64 ГБ пам'яті. Вибір очевидний.

Старт продажів відбудеться 18 січня, випливає з опису товару. З цієї дати можна сміливо шукати девайс на сайтах інтернет-магазинів, або ж відвідувати магазини особисто.

Xiaomi Mi MIX 3 використовує новий дизайн без чубчика. Фронтальну камеру в цьому варіанті сховали на висувну панель, яка є новинкою на ринку навіть для смартфонів 2019 року. В іншому це стандартний флагман: 6,39-дюймовий OLED-екран, Snapdragon 845, подвійна основна камера. Загалом все те, за що так люблять китайського виробника в усьому світі.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp залишиться без мільйонів користувачів. Як виявилося, компанія більше не буде підтримувати старі телефони. І хоча це здається не такою вже й вагомою втратою, варто зазначити, що у світі зареєстровано близько 1.5 мільярда старих пристроїв, так що месенджер відчує цю втрату аудиторії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що смартфони навчили обманювати людський слух. Тепер топові флагмани, які вийдуть в 2019 обзаведуться системою, яка зможе обманювати слух людини. За рахунок цього, самі динаміки будуть грати тихіше, але для вух користувача вони будуть грати набагато голосніше. Така собі хитрість, яку навряд чи перевершать в найближчі кілька років.

Знай.uа писав, що Motorola представить новий смартфон. До речі, він не буде топовим, так що і ціна теж буде набагато менше, якщо порівнювати з попередніми моделями. Сам смартфон отримає металевий корпус, а також скляне покриття, що натякає на бездротову зарядку.