За даними Net Applications, остання операційна система Microsoft Windows 10 стала найбільш популярною серед настільних ОС у всьому світі. Станом на грудень 2018 року Windows 10 встановлена на 39,22% настільних систем. Windows 7, тривалий час займає провідну позицію, перемістилася на друге місце з показником 36,9%.

Нарешті більш нова ОС змогла перевершити свого попередника. Варто відзначити, що на це пішло близько 3.5 років. Не варто й говорити, що WIndows 10 виявилася провальною, а Windows 7 в своїй час стала ідеальною, і ніяких лагів не виявлялося. Система працювала стабільно, а оновлення не турбували кожні 15 хвилин, і ОС не оновлювалася в будь-який зручний для неї час, видаляючи всі файлі.

Microsoft планувала впровадити Windows 10 на мільярд пристроїв протягом перших 3 років після її випуску. Однак, цього не сталося з-за вогкості операційки, яка на момент виходу не могла нічого привнести користувачеві.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що китайська компанія Huawei заробила близько 100 мільярдів доларів за 2018 рік. На сьогоднішній день це чи не рекорд. Ці цифри звучать несподівано, адже девайси компанії заборонили на всій території США, так як уряд Штатів не довіряє китайській техніці, підозрюючи її в можливості шпигунства.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила нову рекламу iPhone XR. Так, яблучна корпорація вміє дивувати, і в самому ролику було знято величезну кількість людей в різнокольорових костюмах. Судячи з усього, продажі iPhone XR йдуть не так добре, як хотілося б Apple.

Знай.ua писав, що експерти назвали дату смерті Sony PlayStation 4. Варто нагадати, що консоль вже застаріла, і виробники не можуть вичавити з неї красиву картинку, обмежуючись технічними можливостями пристрою. Так і геймери тепер не можуть насолодитися красивою картинкою. Судячи з усього консоль стане непотрібною вже у 2026 році, як раз через 13 років після виходу консолі на прилавках.