Інсайдер IceUniverse виклав в мережу відеоролик, який проливає світло на те, як насправді буде виглядати Samsung Galaxy S10. До речі, екран буде дійсно великим - 6,4-дюймовий Super AMOLED екран, причому не плоский, а вигнутий з бічних сторін. Це означає, що ремонт екрану обійдеться в 15 тисяч, якщо він розіб'ється.

На нижньому торці телефону користувачів чекають інтерфейси USB Type-C і 3,5 мм для підключення навушників, а на тильній кришці потрійну основну камеру, яка має горизонтальним розташуванням всіх об'єктивів. Це чудова новина для тих, хто не готовий відмовлятися від традиційних навушників. Яблучна корпорація вже давно відмовилася від звичайних навушників на користь бездротових.

На відео видно, що смартфони Samsung Galaxy S10 і Galaxy S9 в Plus-версії мають практично ідентичні габарити. Однак, варто зауважити, що на тильній частині майбутнього мобільного пристрою немає сканера відбитків пальців, а це означає, що він дійсно виявиться вбудований прямо в дисплей, про що вже давно мріють фанати. Така технологія вже давно використовується в смартфонах китайських виробників.

Популярні новини зараз
Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Ну а серед іншого, смартфон отримає топові характеристики, які допоможуть йому стати одним з топових флагманів 2019 року. Нагадаємо, що анонс запланований на зиму цього року.

Нагадаємо, що китайська компанія Huawei заробила близько 100 мільярдів доларів за 2018 рік. На сьогоднішній день це чи не рекорд. Ці цифри звучать несподівано, адже девайси компанії заборонили на всій території США, так як уряд Штатів не довіряє китайській техніці, підозрюючи її в можливості шпигунства.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила нову рекламу iPhone XR. Так, яблучна корпорація вміє дивувати, і в самому ролику було знято величезну кількість людей в різнокольорових костюмах. Судячи з усього, продажі iPhone XR йдуть не так добре, як хотілося б Apple.

Знай.uа писав, що експерти назвали дату смерті Sony PlayStation 4. Варто нагадати, що консоль вже застаріла, і виробники не можуть вичавити з неї красиву картинку, обмежуючись технічними можливостями пристрою. Так і геймери тепер не можуть насолодитися красивою картинкою. Судячи з усього консоль стане непотрібною вже у 2026 році, як раз через 13 років після виходу консолі на прилавках.